Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elmondhatjuk, hogy Európa...

Elmondhatjuk, hogy Európa nyolcadik utasa a liberalizmus?

Figyelt kérdés

2016. aug. 27. 21:14
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Ha szír lennék Aleppóban akkor:

- Nem hagynám ott a családomat (feleségem, gyerekeimet)

- Nem szöknék illegálisan 5-6 országon keresztül, hanem csak a saját országomban maradnák, egyszerűen átmennék egy biztonságos városba (a szírek többsége ezt teszi)

- Ha tényleg elmennék másik országba, akkor is csak ott a közelben maradnák (a menekültek is ezt teszik, Törökország, Libanon, Jordánia, Iránban vannak)

Az 56-os menekültek is csak Ausztriáig voltak menekültek, amint elmentek máshova onnan kezdve már vitték magukkal az útlevelüket és papírjaikat. A menekült csak az első biztonságos országig menekült.

- Nem dobálmán el a papírjaimat és nem rettegnék, hogy kiderül a személyiségem (a migránsok többsége ezt teszi, ami bizonyíték arra, hogy nem menekültek és még csak nem is szírek)

- És nem bűnözéssel és nőerőszakolással hálálnám meg az ezer eurós segélyeket

2016. aug. 31. 23:26
 32/45 anonim ***** válasza:
Nos, az utolsó kommentedben már megint a sületlen általánosítások... Ahogyan az egész helyzetben a jobboldal hozzáállása...... Beszélhetünk itt értelmesen, a vége úgyis az, hogy mérte nem maradt ott. Miért? Mert így döntött. Látsz képeket Aleppóról? Megnézném én az itthoni hangembereket, ki maradna itt ha romokban állna minden és láthatóan a legjobb esetben is évtizedekre lenne a normális élet visszarendeződése. Megmondom, én húznék el a p....ba gyerekestül, családostul.... hívj hazaárulónak. Még így is ezen gondolkodom, pedig puska se dörren. Itthon olyan sötétség honol fejekben, hogy az felér egy szőnyegbombázással.
2016. szept. 1. 00:22
 33/45 A kérdező kommentje:

Ha itt tényleg olyan súlyos lenne a helyzet akkor megértendő hogyha kimenekülnél. Ugyanezt csináltok 56-ban is sokan Magyarországon. De akik elmenekültek azok csak Ausztriáig voltak menekültek. Ha onnan tovább akartak menni, akkor mát kellettek a hivatalos papírok, meg útlevelek. Sokaknak ez megvolt és kimentek az Államokba.

De azok akik most Szíriából jönnek azok is csak Törökországig menekültek, onnan kezdve már gazdasági bevándorlók, és kellene hogy legyen nálunk valamilyen hivatalos papír vagy útlevél erről.

A többségének nincs. Ami erősen arra enged következtetni, hogy nem is Szíriából jönnek. Vagyis alapból nem is lehetnek menekültek.

Korábban a Szíriai Arab Köztársaság bécsi nagykövete is azt mondta, hogy a migránsok kevesebb mint 30%-a szíriai.

(a terrorveszélyt nem is említettem)

2016. szept. 1. 00:53
 34/45 A kérdező kommentje:
2016. szept. 1. 00:53
 35/45 anonim ***** válasza:
Mindenesetre javaslom (mindenkinek) hogy ne csak azon médiumokat olvassák/nézzék, ami a saját vélt igazában erősíti. Érdemes több forrásból táplálkozni. Üdv.
2016. szept. 1. 08:04
 36/45 tetro ***** válasza:

00.53

Szoval maradjanak ott a csaladjukkal de te a helyukben elmenekulnel? Akkor miert ervelsz ilyen okorseggel?

2016. szept. 1. 09:10
 37/45 Mr Orange ***** válasza:
Nekem ez tetszene csak sajnos ez nem igaz az igazság az ez kontinens kifulladt és már nem vélemény formáló és az usa meg a Kínaik döntik el mi lesz a jövőben, de Európa igyekszik ,Gringo ,igyekszik ahogy csak tudd ,hogy megint a világ ura legyen.
2016. szept. 1. 10:30
 38/45 A kérdező kommentje:

#36 " ma 09:10"

Kár, hogy nem lehetne téged letiltani a kérdésektől.

Mert nem is érdekel téged igazából semmi, még a válaszaimat sem olvasod el, csak veszekedni jársz fel. Gondolom te erre izgulsz fel.

Ezt is honnan vetted? Kövekre írkálod, hogy most épp mivel fogod rontani a kérdést szétdobod őket, majd húzol egyet?

Ha lett volna benned egy datolyamagnyi jóindulat akkor elolvastad volna a válaszom és rájöhettél volna, hogy én egy másik városba menekültem volna az országon belül Aleppóból.

Szövegértelmezés: -10

2016. szept. 1. 13:28
 39/45 tetro ***** válasza:

13.28

Tereles helyett a kerdesemre is valaszolhatnal. Hol igenyelnel vizumot?

2016. szept. 1. 14:16
 40/45 A kérdező kommentje:

Válaszoltam, csak kitörölted a válaszom. Így sajnos nem sok értelme van az eszmecserénknek.

Korábban ugyan válaszoltam, de biztosan nem sikerült felfognod. Leírom, nagyon egyszerűen, hogy a csökkent értelmiségűek is megértsék:

Nem igényelnék.

2016. szept. 1. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!