Az október 2. -i népszavazáson ti fogtok szavazni? Ha igen, eláruljátok, hogy mivel?
Tudom, tudom, volt már nem egy ilyen kérdés, de: Szerintetek kellene-e nemmel szavazni másodikán? Vagy inkább úgy gondoljátok, hogy ez is csak a Fidesz népszerűségét növelné és semmi hatása nincsen? Utóbbi esetben ti elmentek igennel szavazni, vagy inkább otthon maradtok (ami echte egyenlő a többséggel?)? (az "echte egyenlő a többséggel" külön kérdés, nem vagyok biztos benne.
Kérlek ne ugorjatok nekem, ha valamit nem tudok, szerencsére még két évem van addig, hogy szavazhassak, mert most ha politikáról van szó, úgy érzem, mintha a sötétben tapogatóznék... (utálom, hogy mindenhol csak ellentmondásokkal lehet találkozni >.<)
Ha betelepítik őket, szétszedik az országot, csak meg kell nézni, milyen kulturáltan viselkednek a másik országban, valójában ezt akarjátok, csak hogy ne legyen igaza Orbánnak?
Ha nem tetszik, akkor a következő parlamenti választásnál le lehet szavazni, de most nem ez a kérdés, hanem a migránsok...
Kiváncsi lennék, mi lenne, ha bejönne az ellenzék trükkje, és a szavazás érvénytelen lenne, és Brüsszel megkínálná az országot pár tízezer menekülttel...
Mennyire ajvékolnának a ballibek, hogy lécci-lécci, a mi szomszédunkba kérjük a memekülttábort !
Főleg a lánygyerekesek !
Bár nekik, lehet hogy belefér néhány nemi erőszak, hosszútávon meg a sharia, hogy Orbántól megszabaduljanak...
# 24/24 Időpont tegnap 23:57
Ennyire késik a köremail a pártközpontból, hogy mit hova kell írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!