Titeket érdekel, hogy mennyit és hogyan lopnak a politikusok?
Nemrég egy baráti társaságban mondtam, hogy XY így lopott ( szeretném elkerülni a vitát ). Az ismerősöm reakciója ez volt: na és?
Mondtam neki, hogy ezt a te és az én adómból lopták el, ennyivel kevesebb jut mindenre. A válasza: "na és? Ő elvett x milliárdot, jár neki. Te is megkapod a 150-es fizud, nem?"
Nem kicsit akadtam ki. Nem fogok jobban bellemenni, mit miért, hogyan, letaglózott, hogy nagy ívben tojja le a milliárdos lopásokat ( évekkel ezelőtti eset volt ).
A kérdés:
Titeket érdekel, hogy mennyit, mikor, hogyan lopnak vezetőink?
Nem.
Úgysem tudok tenni ellene semmit szóval inkább nem törődök vele. Attól, hogy stresszelsz rajta nem változik semmi, csak az egészséged megy rá.
Az ismerősöd magyar.
Nem kell rajta csodálkozni.
Annyiban érdekel, hogy lenne mit a megrögzött kormányidióták arcába vágni, szóval ütőkártyának hasznos.
Rendszerint, mikor szóbakerül, hogy a farkaskáink mennyit lopnak havi szinten, a nyaloncaik egyből elkezdenek hőbörögni, hogy egy szó sem igaz az egészből. Aztán később meg már csak elintézik egy legyintéssel, hogy "megesik ez a legjobb családban is..."
Szeretem nézni, mikor vereséget szenvednek és szép halkan elsunnyognak :DDD
Szerintem ez azért annyira nem vicces, hogy ilyenek a magyarok.
K: Mi értelme van ma a királyoknak?
Ferenc József: Megvédik az embereket a politikusoktól.
Egy 1800-as évek végi beszélgetés.
Egyébként érdekel. Nem elég nekik 800 ezer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!