Miért elfogadott, hogy lopnak a pártok és a politikusok?
Sokan felteszik azt a hibás kérdést, hogy "miért rosszabb a Fidesz / az MSZP / XY politikus lopása, mint a másiké?", illetve azt a szintén hibás érvet, hogy "dehiszen a másik is lop".
De miért? Hiszen azért lopnak, mert megtehetik, mert nincs következménye. De miért nincs?
kíváncsi vagyok, hogy a lopás mechanizmusát hogyan is képzeled el, gondolom már gondolkodtál rajta, hiszen napi 6-7szer ezt a kérdést felteszed
ami uniós pénzből épül egyrészt megvalósíthatósági és hatástanulmányokkal fogadják el, másrészt addig semmit nem fizetnek ki, amíg az alapkezelős néni azt nem mondja, hogy a pályázatban foglaltakat telejsítették
hol lehet lopni?
az meg, hogy túl van árazva, úgy néz ki az unió legalizálja
Minek érveljünk, amikor mi automatikusan csakis mocskos ballipsik lehetünk, csak mert kritizáljuk az isteni Fideszed?
Egy ilyen szinten lévő, pártfanatikus elmebetegnek, mint te vagy, teljesen felesleges érvelni, aki szerint teljesen rendben van, hogy mindent háromszor annyi pénzből építenek, mint amennyiből valójában meg lehetne valósítani.
Egész egyszerűen nincs értelme vitatkozni veled. Felesleges. Egy őrült vagy, amit mi belátunk, de te akkor sem érted.
6# én tisztában vagyok vele, hogy aki azt hiszi hogy külföldön nincs korrupció, az hülye.
Csak ott jut másra is a politikusok zseb-tömködésén túl és nem nélkülöznek annyian, mint nálunk.
Húbazzeg, de tudatlan vagy. Amikor a felszinesség találkozik a naivitással és együtt belefutnak az arroganciába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!