Szerinted az, hogy a Fidesz nyerte a választásokat, az azt jelenti hogy a fidesz szavazóknak van igazuk?
Csak mert nekem több ellenérvem van a fidesz ellen, mint a jobbik ellen, és több érvem van a jobbik mellett, mint a fidesz mellett.
Jah és a fidesz '98-2002 közötti kormányzása alatt miért nem csinált "rendet két 2 hét alatt"?
az mdf is nyert, az mszp is, stb. akkor ennyi erővel az arra szavazóknak is igazuk volt(?)..
ez majd kiderül azt mondom. én nem hiszek benne, de most már tényleg várjuk ki, hogy mi fog történni. utána pattoghatunk, ha elcseszik, ahogy az várható.
Ez nem választás volt, hanem nép hülyítés.
Eddig ígérgettek, most meg hagytás a sok birkát hinni és fantáziálni. Sajnos pontosan úgy viselkedett most a Fidesz mint 2006ban az MSZP.
Alig akad néhány Fideszes, talán 5% aki tudja mit is csinál a fidesz, mire van lehetősége, és miért csak annyira.
Egyszerűen megint becsapták a magyarokat, de ez tuti hogy már sok lesz a társadalomnak.
Igen. Ez egy demokratikus választás volt, amelyet a Fidesz abszolút többséggel megnyert.
Az, hogy most te, meg a jobbikos haverjai mit akarnak ELTÖRPÜL! Értsétek meg! Még, ha nehéz is.
21,12
Igen felfogtam hogy a Fidesz nyert. Épp az a baj hogy nem tudom az emberek hogy bízhatnak meg bennük, a sok mutyi után. Még a programjuk se ér semmit. A jobbik lett volna a megoldás, de elcsesztétek, és sajnos ti nem csak a saját sorsotokról döntötök, hanem 10 millióéról, te meg ezt fogd fel.
Kedves kérdező: bugyuta példa, de talán egyetértesz abban, hogy Madonnát többen vásárolják, és gyakrabban hallod a rádióban, mint Beethovent. Ebből akkor az következne, hogy Madonna tehetségesebb és jobb művész, mint Beethoven volt?
A választ -poltikai hovatartozástól függetlenül- mindenkire rábízom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!