Jobbikosok mikor fogják fel, hogy nem ők nyerték a választást, a fidesz nem fog megbukni pár hónap alatt és OV nem fog lemondani?
ma 20:21
A válság még csak most jön, ami eddig volt az sétagalopp ahhoz ami ezután lesz.
Lesz itt még októberre 420 forintos benya!!
Télen meg megint elzárjáka gázt a ruszkik, meg ugysem fogja bírni fizetni a paraszt..
Idén télen is már meg lehetett fulladni pesten mert tüzeltek mindennel ami égett, de még vidéken is...
Lecsenga válság.. pff
Nézd már meg hogy mi van az utcákon!
Az emberek agyonverik egymást mert a Tescoba 7 forint a zsömle...
Kérdező! Figyelj!
"Ezen az oldalon sokan vannak jobbikos válaszadók, úgyhogy nem volt igazán szerencsés feltenni ezt a kérdést. Én is tettem már fel ilyen jellegű kérdést és a válaszok alapján tapasztaltam ezt."
Ezt a választ én írtam. És le is szavaztak rendesen, mert beigazolódott, amit írtam.
Figyelj ez nagyon szomorú, de ezeket a válaszokat többségben fiatal suttyók írják, akik kihasználják azt, hogy itt büntetlenül pofázhatnak, tehát szemtelenek a végletekig. Ezért is írtam, hogy nem volt szerencsés itt feltenni a kérdést.
Kedves kérdező!
Miért várod el a gyerekektől, hogy tudjonak veszíteni? Majd belejönnek.
Ja, hisztizni tudnak, ahhoz nem kell ész.
Én, mint Jobbikos beszélek:
- A Fidesz nyerte a választást, ez tény. De egy másik szempontból a Jobbik is nyert, hiszen bejutott a parlamentbe nem kevés %-l. Én ennek is örülök.
-Hogy a Fidesz pár hónap alatt meg fog bukni, ill. nem fog megbukni nem tudhatja senki, hiszen nem vagyunk jövőbe látók. Szóljatok rám, ha tévednék :D
-OV lemondását meg szintén nem tudhatja senki, hiszen megint csak nem ismerjük a jövőt. Ha tényleg megbukna a Fidesz, az magával hozza ezt is, de MÉG nem történt semmi erre utaló dolog. Nem kell ezzel foglalkoznia egyenlőre egyik oldalnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!