Jobbikosok mikor fogják fel, hogy nem ők nyerték a választást, a fidesz nem fog megbukni pár hónap alatt és OV nem fog lemondani?
"Ki tudja hogy mi lesz, ki kerűl hatalomra, de hogy a Fidesz bukik az 100%."
látom sose adjátok fel, azt hittem a választások után beismeritek,ill. lenyugodtok látván, hogy a magyar nép nem kíváncsi a jobbik bohóckodásaira, ezt április 11én bebizonyították, a fideszt demokratikusan és jogosan választották meg.
"látom sose adjátok fel, azt hittem a választások után beismeritek,ill. lenyugodtok látván, hogy a magyar nép nem kíváncsi a jobbik bohóckodásaira, ezt április 11én bebizonyították, a fideszt demokratikusan és jogosan választották meg."
mit kapálózol?
" nemtom de egy rohadt náci banda az egész jobbik"
náci ám a keresztanyád
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:09
a káromkodás, az alpári beszéd, a szidás a jobbikosok kiváltsága.
"
a káromkodás, az alpári beszéd, a szidás a jobbikosok kiváltsága."
a hülyeség alanyi jogod látom élsz is vele
4 év múlva már sehol sem lesznek, eltűnnek a süllyesztőben
rajtuk kívül senki nem gondolta komolyan, hogy cigányozással választást lehet nyerni
" 4 év múlva már sehol sem lesznek, eltűnnek a süllyesztőben
rajtuk kívül senki nem gondolta komolyan, hogy cigányozással választást lehet nyerni"
hazudozással korrupcióval se lehet választást nyerni
és nem cigányozás
hanem cigány bűnözés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!