Igaz, hogy a balliberálisok 60%-a NEM-mel szavazna a népszavazáson?
Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 15:52
11/15 Andizsuzsi válasza:
Én nem vagyok liberális, de bojkottálni fogok. Amúgy mélyen felháborít, hogy tanévkezdés előtt 1 héttel az iskolánk előtti kabdeláberra kilógattak két óriászászlót a szavazásról.
12/15 kovpet válasza:
"Senki se akar gazdasági bevándorlót"
Az jó, mert ők sem akarnak ide jönni. Akkor miről beszélünk?
13/15 anonim válasza:
Az hogy ők nem akarnak idejönni az tök mindegy. Ha tájékozottabb lennél tudnád a szét osztás lényege hogy senkit nem érdekel maradni akar vagy nem. Ami azt jelenti xy -t ide telepítik pl Szegedre és addig kap segélyt az Úniótól míg itt is marad. Ha nem és nekiiramodik újból Németországnak akkor segély nincs és még ki is toloncolják. Hát akkor meg bizony nagyrészük itt fog maradni.
14/15 anonim válasza:
"Én nem vagyok liberális, de "
hahaha :D ha te nem liberális vagy akkor nem tudom mi...
15/15 kovpet válasza:
Ha tájékozottabb lennél, tudnád, hogy a putri magyar disznóól, amiben nálunk lakhat meg az a minimális segély nem lesz annyira vonzó, hogy ne menjen el innen egy jó részük.
A kedves magyar emberekről nem is beszélve, az is vonzó körülmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!