Nem értem ezt a kitüntetés visszaadást, ti értitek?
Nem tudom ki ez a faszi, és biztosan felháborító, hogy megkapta a kitüntetést, de miért adják mások vissza tömegesen?
Ha valaki kitüntetést kap, akkor megnézi, hogy kik mások kapták már meg, és csak akkor fogadja el, ha tetszik neki mindenki ebben a közösségben? Én nem is tudtam kiről van szó például.
Egy olimpikon mondjuk visszaadná az érmét, mert mondjuk volt egy másik olimpikon, akivel nem ért egyet, vagy minősíthetelennek tartja a viselkedését? sok ilyen van
És a kitüntető nem tévedhet például?
Szerintem aki visszaadja, az elve át se kellett volna vegye. Vagy miért nem költözik el az országból, ha ez az ellenszenves figura vele egy országban él, és nem akar vele egy közösségbe tartozni?

"végignézi a max 280-as listát, majd eldönti, hogy na, ebben az évben visszaadjam-e vagy sem? És minden egyes évben követni kéne..."
Itt is el vagy tévedve rendesen. Az, hogy arra méltatlan ember kap ilyen kitüntetést hálisten nagy ritkaság számba megy az egész világon. Senkinek nem kell nézegetni semmit. Ez is mutatja, mennyire nagy a baj az országunk jelenlegi vezetésével, a mi Fidesz kormányunk botrányt botrányra halmoz, mióta kormányon van, ez egyáltalán nem divat a fejlett európai országokban.

nem érdekel, hogy milyen hülyeségeket mondott, elvi kérdést tettem fel
persze mindenkinek szíve joga, csak elmondtam hogy mit gondolok róla
szerintem ez nem egy klub, nem egy társaság , akik összejönnek, de még csak olyan értelemben sem klub, hogy ők a lovagkeresztesek, mint régen a keresztes lovagok, ez csak egy lista, semmi más, ami a klub részét illeti

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!