Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem értem ezt a kitüntetés...

Nem értem ezt a kitüntetés visszaadást, ti értitek?

Figyelt kérdés

Nem tudom ki ez a faszi, és biztosan felháborító, hogy megkapta a kitüntetést, de miért adják mások vissza tömegesen?

Ha valaki kitüntetést kap, akkor megnézi, hogy kik mások kapták már meg, és csak akkor fogadja el, ha tetszik neki mindenki ebben a közösségben? Én nem is tudtam kiről van szó például.

Egy olimpikon mondjuk visszaadná az érmét, mert mondjuk volt egy másik olimpikon, akivel nem ért egyet, vagy minősíthetelennek tartja a viselkedését? sok ilyen van

És a kitüntető nem tévedhet például?

Szerintem aki visszaadja, az elve át se kellett volna vegye. Vagy miért nem költözik el az országból, ha ez az ellenszenves figura vele egy országban él, és nem akar vele egy közösségbe tartozni?

2016. aug. 25. 15:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha engem az állam kitüntet, akkor eldönthetem, hogy kell-e vagy nem. Én azt gondolom, hogy a kormányok jönnek mennek, és az sem szép dolog, ha valaki azért nem veszi át, mert aki átadja, vagy az aktuális kormánnyal nem ért egyet, sőt éppen hogy még nagyobb tisztelet, ha olyan adja, de ha mégsem fogadja el akkor, az az ő dolga. Ha viszont már elfogadta, akkor az a nép kitüntetése, és az állampolgárokat tiszteli meg azzal, hogy elfogadta. Későbbiekben visszaadni bármilyen okból szerintem tiszteletlenség, az emberekkel szemben, és nem a kormánnyal szemben. És abszurd is, hogy egy kitüntetést addig tartunk magunknál, amíg tetszik akiknek adják, vagy aki adja, de abszurd bármi ami a jövőben történik és ezt befolyásolja szerintem. Persze lehet így dönteni, csak szerintem ez pózolás, sznobság, és tiszteletlenség, és nem értelmiségi attitűd, bármennyire is azt gondolja mindenki.
2016. aug. 25. 18:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Az abszurditását az is mutatja, ha nektek lenne igazatok, akkor ha megkapja valaki, akkor jövőre le kéne üljön és végignézze, na nézzük ebben az évben ki kapta meg, és végignézi a max 280-as listát, majd eldönti, hogy na, ebben az évben visszaadjam-e vagy sem? És minden egyes évben követni kéne...
2016. aug. 25. 18:40
 13/17 anonim ***** válasza:
35%

"végignézi a max 280-as listát, majd eldönti, hogy na, ebben az évben visszaadjam-e vagy sem? És minden egyes évben követni kéne..."

Itt is el vagy tévedve rendesen. Az, hogy arra méltatlan ember kap ilyen kitüntetést hálisten nagy ritkaság számba megy az egész világon. Senkinek nem kell nézegetni semmit. Ez is mutatja, mennyire nagy a baj az országunk jelenlegi vezetésével, a mi Fidesz kormányunk botrányt botrányra halmoz, mióta kormányon van, ez egyáltalán nem divat a fejlett európai országokban.

2016. aug. 25. 18:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a faszi fidesz tag . Elég szókimondó a stílusa is kifogásolható. A tartalommal viszont sokan egyetértenek. Írok példát hogy mit szokott például írni: A cigányok nagy része képzetlen tanulatlan és igénytelen. A társadalomba nem képesek beilleszkedni.. A migránsok nagy része képzetlen analfabéta munkára alkalmatlan. A cigány gyerekek jó része az iskolában neveletlen ,ápolatlan , és erőszakos. A zsidóság tartja kezében az irányítást és a legnagyobb vagyonokat a világon.. Hát valami ilyesmiket szokott írogatni . Mindenki döntse el magában igaza van e vagy nincs. Persze biztosan ír cifrábbakat is de annyira nem követem a munkásságát.
2016. aug. 25. 19:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyszerűen úgy gondolják,hogy Bayer nézetei,vagy éppen stílusa olyan,ami számukra vállalhatatlan.Aki egy "klub" tagja,annak szíve-joga,hogy ha jelképesen is(hiszen hivatalosan nincs erre mód),"kilépjen",ha olyan új tagot vesznek fel,akivel nem akar egy "klubba" tartozni.
2016. aug. 25. 21:16
 16/17 A kérdező kommentje:

nem érdekel, hogy milyen hülyeségeket mondott, elvi kérdést tettem fel

persze mindenkinek szíve joga, csak elmondtam hogy mit gondolok róla

szerintem ez nem egy klub, nem egy társaság , akik összejönnek, de még csak olyan értelemben sem klub, hogy ők a lovagkeresztesek, mint régen a keresztes lovagok, ez csak egy lista, semmi más, ami a klub részét illeti

2016. aug. 25. 21:42
 17/17 anonim ***** válasza:
54%
#16:Akkor ne vedd klubnak.Egyszerűen szégyellik azt a kitüntetést,amit egy Bayer is megkaphat és inkább "lemondanak" róla.Van ilyen.
2016. aug. 26. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!