Nem értem ezt a kitüntetés visszaadást, ti értitek?
Nem tudom ki ez a faszi, és biztosan felháborító, hogy megkapta a kitüntetést, de miért adják mások vissza tömegesen?
Ha valaki kitüntetést kap, akkor megnézi, hogy kik mások kapták már meg, és csak akkor fogadja el, ha tetszik neki mindenki ebben a közösségben? Én nem is tudtam kiről van szó például.
Egy olimpikon mondjuk visszaadná az érmét, mert mondjuk volt egy másik olimpikon, akivel nem ért egyet, vagy minősíthetelennek tartja a viselkedését? sok ilyen van
És a kitüntető nem tévedhet például?
Szerintem aki visszaadja, az elve át se kellett volna vegye. Vagy miért nem költözik el az országból, ha ez az ellenszenves figura vele egy országban él, és nem akar vele egy közösségbe tartozni?
Képzeld el a következő:
A vérrel és verejtékkel felépített életművedet egy bizottság úgy ítélte meg, hogy az sok másik nagyérdemű ember teljesítménye között a legtiszteletreméltóbb és a leginkább példaértékű, ennek elismerése képen megjutalmaznak téged egy kitüntetéssel és a neved felkerül egy listára, amin a múltban kimagasló teljesít produkáló emberek neve van és te most helyet kapsz mellettük.
Egyszercsak jön egy internetes troll, akinek az újságírási tudása egy 12 Call of Duty játékos kommunikatív tudásával egyenlő és aki még büszke is arra, hogy az ország legnagyobb tirpákja, erre ő ugyanazt az elismerést megkapja, mint te és ugyanazt a kitüntetést is a mellére biggyesztik. Nem éreznéd magad furán, hogy a te életművedet egyenértékűnek tekintik egy ostoba proli fröcsögésével és ezt azzal nyomatékosítják, hogy ugyanazt a kitüntetést megkapja, mint te? Nana, hogy igen. Az a több, mint 90 ember, aki eddig visszaadta a lovagkeresztjét pontosan ezt érzi. Az teljesítményük lett meggyalázva azzal, hogy egy sehonnai parasztot emeltek be az ő soraikba és tekintették a szánalmas vergődését egyenértékűnek az ő vitathatatlanul kimagasló érdemeikkel. Ez az egész annyira abszurd, mintha a Kerekasztal Lovagjai közé felvettek volna egy utolsó tanyasi parasztot, akinek a tudása kimerül az anyázásban, mármost ilyenkor a jobb érzésű lovagok felkelnek az asztaltól, leteszik a kardjukat és komótosan hazasétálnak, hisz kvázi azt üzenték nekik ezzel, hogy ők semmiben sem különböznek ettől a bokorba szaró semmirekellőtől.
a visszadók között sokkal vitatottabb alakok is vannak, mint bayer zsolt
ez csak egy sima ballib politikai akció, és a semmihez sem értő 60 éves embereket talán átveri az állami kitüntetés presztízse, aki kicsit is utánanéz tudja, hogy ilyen kitüntetettek száma 100/év, és ha összeveti, hogy kik és mikor kapták amit most visszaadták akkor telejsen összeállhat a kép
"Egyszercsak jön egy internetes troll, akinek az újságírási tudása egy 12 Call of Duty játékos kommunikatív tudásával egyenlő és aki még büszke is arra, hogy az ország legnagyobb tirpákja,"
nyugi TGM már visszaadta
Szerintem csak bayerzsoltotk kellene olvasnod, és be kellene járnod a heti egy humán órára a szakmunkásba.
Ha ezt a kettőt megtennéd, visszavonnád a kérdésedet.
Előbb a végére kérdező: ha ez a sok ellenszenves figura kiköltözne az országból, akkor te éhen halnál. Persze nem azonnal. Ha ők elvinnék magukkal, amit letettek az asztalra, akkor itt nagyon komoly problémák lennének, tudományágak, iparágak húzhatnák le a rolót.
Nem érted te ezt kérdező. Egy olimpikon azért sose adja vissza az érmét, mert egy másikkal nem ért egyet. Azért viszont egy kardozó (mondjuk a miénk) visszaadná, ha egy olyannak adnák az aranyérmet, aki a gerelyt kardnak nézi, és azt hisz, lőni kell vele.
Vannak olyan emberek, akikkel nem maradunk egy légtérben, nehogy véletlenül is egy napon említsenek egy alpári jelenséggel. Tudod, a kabátlopás...
Nos ha ilyeneket egy kormány akár csak megszólít, attól a kormánytól semmit nem fogadunk el. Sz*rt senki kezéből nem vesz át egy normális ember.
Megjegyzem, elképzelhető olyan környezet, ahol a normalitás abszurdnak, a perverzitás normálisnak kiáltatik ki. És ennek ellenére sokan nem tudnak onnan távozni, sem a szemléletet átalakítani. Itt és most ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!