Miért káromkodással és ócsárolással akarnak meggyőzni a baloldali emberek ha vitába keveredek velük?
Figyelt kérdés
Nos, facebookon rendszeresen írok politikai oldalakba, csoportokba. Ha összeakadok egy baloldali emberrel és nem értünk egyet nagy többségben az vehető náluk észre, hogy ész érveket félretéve káromkodni, anyázni kezdenek majd letiltanak.
Miért van ez?
Ha én mint balos belépek egy jobbikos csoportba és Gyurcsányos képeket teszek ki, meg éltetem a baloldali eszmét, röhögő szmálylik tömkelege és viccesebbnél viccesebb kommenteket kapok, hogy miért nincs igazam, szinte meggyőznek, nem tiltanak, semmi atrocitás vagy sértés.
Baloldalnál meg azt veszem észre, hogy mintha valami pszichés örült lennék és orvoshoz meg ide-oda küldenek.
2016. aug. 25. 13:32
11/12 Andizsuzsi 

válasza:

Az emberek nem szeretik, ha provokálják őket. Aki szelet vet, vihart arat. Gondolom most is várod, hogy a balosok majd neked esnek. Remélem, nem okoznak neked örömet.
12/12 A kérdező kommentje:
Szeretek balosokkel beszélgetni, ez a perverzióm ( vicceltem csak érdekel a másik véleménye) 2 hónapja dobott össze a sors egy sráccal aki liberális, elkezdtem vele beszélgetni és rádöbbentettem arra, hogy a liberalizmus nem az a liberalizmus amit ő gondol, októberbe jön velem szavazni :) eddig nem akart.
2016. aug. 25. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!