Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért káromkodással és ócsárol...

Miért káromkodással és ócsárolással akarnak meggyőzni a baloldali emberek ha vitába keveredek velük?

Figyelt kérdés

Nos, facebookon rendszeresen írok politikai oldalakba, csoportokba. Ha összeakadok egy baloldali emberrel és nem értünk egyet nagy többségben az vehető náluk észre, hogy ész érveket félretéve káromkodni, anyázni kezdenek majd letiltanak.

Miért van ez?

Ha én mint balos belépek egy jobbikos csoportba és Gyurcsányos képeket teszek ki, meg éltetem a baloldali eszmét, röhögő szmálylik tömkelege és viccesebbnél viccesebb kommenteket kapok, hogy miért nincs igazam, szinte meggyőznek, nem tiltanak, semmi atrocitás vagy sértés.

Baloldalnál meg azt veszem észre, hogy mintha valami pszichés örült lennék és orvoshoz meg ide-oda küldenek.

2016. aug. 25. 13:32
1 2
 1/12 Shai-Hulud ***** válasza:
83%
Aztán ez vagy így van, vagy nem, de ez biztos. :-)
2016. aug. 25. 13:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem érthető, ügye? Gondoltam, kicsit furcsán fogalmaztam, de nem tudom másképp.. elnézést.
2016. aug. 25. 13:43
 3/12 anonim ***** válasza:
5%
Hogy aztán Bayer Zsótin meg ugyan ezért megrökönyödjenek.
2016. aug. 25. 13:45
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes, én pont fordítva látom.
2016. aug. 25. 14:06
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Mert képes vagy Facebookra menni politikai "vitáért". Oda, ahogy a legtöbb internetes fórumra is, a legalja jár azért, hogy veszekedhessen és/vagy trollkodhasson.
2016. aug. 25. 14:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Képes vagyok igen, mert érdekelnek az ilyen emberek. Ott megnézheted, hogy egy ember kicsoda-micsoda. Jó kis jegyzeteim vannak már ezzel kapcsolatban. Kigyűjtöm csaknem az összes vitát, és elmentem gépre.
2016. aug. 25. 14:14
 7/12 anonim ***** válasza:
59%

Lehet, nem kellene annyit írnod.

Gyanítom, nem kellene szélsőséges véleményeket megfogalmaznod.

Azt javaslom, tanulj sokat. Értsd meg a másik oldalt, mert élég sok erkölcsi, szellemi, mentális, szociális és emocionális lehetőséged lenne arra, hogy valamivel tisztességesebb emberré válj.

2016. aug. 25. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező én se bal se jobboldalról nem birom ha hülyének néznek...

Ne add már be hogy a szélsőjbbos higgadt marad ha Gyurcsányt hall.. öregem tapasztalatból mondom, elküld a büdös &$/*÷%×÷#@ba, írogatja hogy micsoda egy hazaáruló vagy, meg komcsizik, libsizik, és igen, anyázik. A balosaik is elkezdik, szóse róla, de ne nézz hülyének jó... azt nem birom.

2016. aug. 25. 16:09
 9/12 A kérdező kommentje:

igen, tanulok sokat, és értékelem, hogy elküldenek a piiii be, mert ez egy reális ellenpont. oké-szia.

Hát-hát én nem úgy veszem észre, hogy engem és a gyurcsány imádatomat elküldenék a francba a jobbosok, én ezt tapasztalom.

2016. aug. 25. 16:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Mert vitaképtelenek, nincs egy normális érvük se, csak a náci-kártyát tudják újra meg újra kijátszani mint egy rossz lemez.

Tessék, 1 kis olvasnivaló:

[link]

2016. aug. 25. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!