na a net- és fotelforradalmár megszólalt.nem én akarom az állami rend megdöntését,a forradalmat,a Szent Korona Tant az Alkotmány helyett,a képviselők elkergetését.Majd Te meg a jobbikos haverjaid megoldják ezt.Az utcai balhékból se lett semmi,pedig örültem volna,ha fletó bukik.16 éves romantika ez az egész:majd jön egy forradalom és a magyar érdekek elsöprik a Kormányt és magyarok kormányoznak.Nem az én dolgom kivívni a te forradalmadat.Nekem jó a választás is.Ti vagytok,akik nem nyugodtok bele,hogy még az mszp-t is többen választották,a fővárosban meg a lmp-t is(na persze a hazug média,de az ország 2/3-a jobbikos,csak nem tudja)És hogyan győzöd meg a fővárost,ahol 10%-t se értetek el?A cigányságot(kb 10%)és akiknek vannak cigány barátaik?a melegeket és a hozzátartozóikat?A zsidókat(akik szerintetek minden uralnak)?A drogliberálisokat?A szélsőjobbot elítélőeket?A nyugdíjas mszp-seket?A szocikat?Hogyan veszed rá az embereket,amikor a lakosság legalább 80% nem kér belőletek?Vagy mindenki ellen vonultok?Nyilván a Magyar Gárda olyan ütőképes,hogy puccsot hajt végre.Álmodozók vagytok,akik ha együtt vannak,azt hiszik erősek és sokan vannak,de valójában még így sem lesztek Kormányon soha.
2010. ápr. 20. 22:45
32/41 anonim válasza:
Te mit tettél azért,hogy Kúrcsány bukjon?
Vártad a tévé előtt,hogy más tegyen valamit helyetted is?
2010. ápr. 21. 06:33
33/41 anonim válasza:
Elmentem szavazni.Miért szerinted mi buktatta meg ?Az utcai tüntetések?Szerintem meg lemondott már jóval a tüntetések után,nem befolyásolták.Így is a maszopot a választások váltotta le,nem a Tv-székház ostrom.
2010. ápr. 21. 14:43
34/41 anonim válasza:
Ha a birkák a néphülyítő bámulása helyett kijöttek volna az utcára,jóval a választások előtt megszabadulhattunk volna a tolvaj férgektől.
2010. ápr. 21. 14:54
35/41 anonim válasza:
HOgyan?Felgyújtod a Parlamentet?Kösz,de nem szeretném Vonát miniszterelnöknek és Balónét köztársasági elnöknek.
2010. ápr. 21. 16:00
36/41 anonim válasza:
Igen amit az MSZP-sek elrontottak azt most a Fidesznek be kell hoznia nehéz lesz igen Viktor is tudja hogy nehéz lesz higgyétek el hogy mindent megtesz Viktor én ismerem és nagyon jó ember!És toleráns!Be látja a hibáit!És az MSZP-S emberekkel és más párt embereivel összetart hiába lett kétharmados többség!Nehéz 4 év lesz adóemelés és s.t.b de legalább ő nem zsebre teszi higgyétek el hanem az ország pénzébe és ha meg akarjuk gyógyítani az országot akkor bele kell vágnunk segítenünk kell a rászoruló családokon.És Magyarország újra egészséges lesz!
2010. máj. 31. 15:44
37/41 anonim válasza:
15:44 vagyok!szóval akkor még egyszer mondom aki a Fidesz mellet tart az sokkal jobban teszi mint hogy a kommunistákra szavaz mert nem tudják ők sem, hogy mit akarnak és túl fogjuk élni a következő 4 évet azért mert Magyarország biztos magában erős kezű diktatúra hatalom van.
Viktor mer beszélni és mer mondani olyan dolgokat ami esetleg sértő de IGAZ LEGALÁBB.És nem beszél hazugságokat,és most is célozgat arra hogy lesznek nehéz idők legalább mer mondani mert így "csökkenti a szart és növeli az aranyt.˝És jó a humora is ha már így belemerültem.És szerintem több IQ-JA van mint Gyurcsánynak mer az csak ő-zni tud meg táncolni!Bajnairól meg ne is beszéljünk!Gondold meg egy kicsit szerintem hogy mért jó az MSZP?Vagy más párt !
2010. máj. 31. 15:53
38/41 anonim válasza:
22:24 egy hülye! a jobbikra soha ne szavazz el veszi az adókat a tévén meg durva dolgokat csinál és nem jobbikos az ország 2/3-ad része hanem fideszes te nagyokos vagy azt se tod ki nyerte meg a választást?????????
2010. máj. 31. 16:00
39/41 anonim válasza:
18:25 a népbe te is bele tartozol és nem teszel semmit már bocs de te is ostoba vagy!
2010. máj. 31. 16:05
40/41 anonim válasza:
apa nem birka mer apa nagyon is fideszes!És mindent megkapok tőle amit csak szeretnék és mondjak valamit ja azt nem szabad de apa a parlamentben dolgozik és nagyon nagyon fideszes és nem kell lefikázni jó?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!