Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tesz egyik párt sem...

Miért nem tesz egyik párt sem az ingyenes nyugdíjas-turizmus ellen?

Figyelt kérdés

Iskolába jártam, mikor félidőben kitalálták, hogy a diákoknál csökkentik a kedvezményt. Így elég kemény busz árakon volt hajlandó utazni a diák, akaratán kívül

Több, mint 1 éve végeztem, és már teljes árúval utazok, ami már veszett drága, de megértem, oké.

Ami viszont felidegel: A pofátlan nyugdíjasok, akik csak egynyugdíjas igazolvánnyal ingyen/kedvezményekkel bejárnák az országot, utaznak se**üket mosatni az melegvízben.

-Elveszik a fiataloktól az ülőhelyet, amiért NEM fizetnek.

-Kikényszerítik, hogy adjam át a helyem (nálam nem sikerül).

-Ha ezt felhozom nekik, akkor nekik áll feljebb.

Ezt miért nem veszi észre egyik párt sem? Sok pénz befolyna, ha ezek teljes árút vennének!!!!

Akinek én kedvezményt adnék CSAK iskolás fiataloknak,

és 65%osság feletti rokkantaknak.

Egyetértetek velem, hogy ez így nem jó?

(nah,jó volt ezt kiadnom magamból. Még a rendőrök korai nyugdíjáról még csak nem is szóltam.)

2010. ápr. 20. 13:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A nyugdíjasok sem egyformák, de ha általában az idősekről beszélünk, akkor igenis tisztelni kell a korukat
2010. ápr. 25. 19:06
 22/22 anonim ***** válasza:

Aki 40 évet végigdolgozik annak szerintem ezek a kedvezmények járnak, ha már a nyugdíjból megélni nem tud. Túl anyagias vagy és nem tiszteled az idősebbet, pedig igazán visszavehetnél a nagy arcodból, nem te rántottad ki őket a fenekedből. Majd ha te is végig dolgozod az életed és rájössz, hogy igazából felesleges volt, mert megélni nem tudsz a nyugdíjadból, akkor örülni fogsz, hogy legalább ezért nem kell fizetned.

Jogosan áll nekik feljebb, értsd meg az ő szempontjukat. Mi fiatalok vagyunk, nem fogunk belehalni, ha állnunk kell a buszon. Én is van, hogy legszívesebben nem adnám át a helyem, de van bennem annyi, hogy ha látom, hogy idős/terhes jön, akkor átadom a helyem.

2016. máj. 19. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!