Miért nem tesz egyik párt sem az ingyenes nyugdíjas-turizmus ellen?
Iskolába jártam, mikor félidőben kitalálták, hogy a diákoknál csökkentik a kedvezményt. Így elég kemény busz árakon volt hajlandó utazni a diák, akaratán kívül
Több, mint 1 éve végeztem, és már teljes árúval utazok, ami már veszett drága, de megértem, oké.
Ami viszont felidegel: A pofátlan nyugdíjasok, akik csak egynyugdíjas igazolvánnyal ingyen/kedvezményekkel bejárnák az országot, utaznak se**üket mosatni az melegvízben.
-Elveszik a fiataloktól az ülőhelyet, amiért NEM fizetnek.
-Kikényszerítik, hogy adjam át a helyem (nálam nem sikerül).
-Ha ezt felhozom nekik, akkor nekik áll feljebb.
Ezt miért nem veszi észre egyik párt sem? Sok pénz befolyna, ha ezek teljes árút vennének!!!!
Akinek én kedvezményt adnék CSAK iskolás fiataloknak,
és 65%osság feletti rokkantaknak.
Egyetértetek velem, hogy ez így nem jó?
(nah,jó volt ezt kiadnom magamból. Még a rendőrök korai nyugdíjáról még csak nem is szóltam.)
NAh meg 6 alatt ingyen utaznak a gyerekek is, MERT ELFÉRNEK AZ ANYJUK ÖLÉBE IS.
Csakhogy ezek NEM ott ülnek, hanem újabb ülést foglalnak -> 50%ot nekik!
Szia!
Én sem szerettem átadni a helyemet. Csak akkor tettem, ha nagyon kellemetlen volt, hogy ott áll fölöttem egy öreg. Aztán terhes lettem, ami az utolsó két hónapban nagyon fárasztó volt. Általában átadták a helyet, de néha nem, és olyankor úgy éreztem, mindjárt összeesek. És akkor arra gondoltam, mekkora mázli, hogy mindjárt vége, és újra erős leszek, és milyen szörnyű lehet annak az öregnek, aki ugyanolyan gyenge, mint én, azzal a különbséggel, hogy ő már sose lesz a régi. Azóta átadom a helyemet mindig.
Lehet itt uszítani a öregek ellen, meg tényleg hülyeség, hogy a rendőrök olyan korán elmehetnek, de én is azt mondom, szállj le a magas lóról egy kicsit, örülj, hogy tudsz állni a két lábadon, aztán ha 70 évesen még mindig fitt leszel, áldd a jószerencsédet.
25/N (mielőtt kérded)
22 vagyok,és osztom a véleményed...
van bőven nyugdijas ismerős/rokon,mind azon nyavalyog,hogy nincs minden ingyen neki...
hát ne is legyen...
tőlem még azt a kedvezményt is megvonják,hogy iskola és lakohelyen kivülre is vehessek már diákbérlette...persze...suli mellett melozok...sulitól 50km-re...vegyek 25ezerért bérletet? akkor minek dolgozok? bezzeg a nyugdijas? neki ingyen van...
kapjona korház és a lakohely között kedvezményt és ennyi...fizessen ő is,ha már kell a többinek...
felállni énse állok...ne utazzon csucsforgalomba...
12 órázok suli mellett,és ennyi kedvezményt sajnálnak...nem az államtól kérek segélyt,dolgozok...és ennyit nem lehet engedni...és este mikor hullafáradtan megyek haza,jön nekem a nyugdijas,hogy engedjem át a helyem...engedje akinek 2 anyja van...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!