Most komolyan, tényleg ennyi a különbség a jobbik és az mszp között?
Május 1-én a majálison, az mszp a városligetben tartott rendezvényén azt hittem hogy felfordul a gyomrom. Tele volt szeméttel, az emberek bunkók voltak és olyan hányingerkeltő zenék voltak mint pl kis grofo. Tegnap a jobbik (augusztus 20-án) tartott rendezvényt a városligetben. Ott szinte egy eldobott csikkdarabot se lehetett látni. (ha volt akkor azt felszedték {voltak külön emberek erre}). Az emberek normáisak tudtak válaszolni ha kérdeztem valamit. Illetve normális(abb) zenék voltak ott, bár igaz hangsosak voltak.
Illetve még azt vettem észre hogy a jobbikos rendezvényen rengeteg fiatal volt. Míg az mszp-en 1-2 ha volt. És nem csak fiatal volt sok, hanem rengeteg magyar jelképeket viselő (kárpát medence, trianon, erdély, turul) pólók, nyakláncok stb. voltak
Tényleg ilyen nagy a külömbség a jobbik és az mszp között?
Szóval a különbségek:
- Más zene volt (ez pusztán ízlés kérdése)
- A jobbikosok alkalmaztak néhány embert, aki felszedte a csikkeket, amit a többi jobbikos eldobált - az MSZP nem
- A jobbikosok jobbikos jelképeket viseltek, az MSZP-sek nem
Hát igen, ez hatalmas különbség. Soha nem gondoltam volna.
2-es. A szemetet kifelejtetted.
A zenéről meg annyit szerintem hogy lehet nekem nem tetszik grofo, lehet másnak igen, az biztos hogy nekem soha nem lesz az.
Ja , persze....esti mese megvót köszi..
Ne nézz hülyének minket, ha valamit azt nagyon utálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!