Lehetséges, hogy visszaállítják a sorkatonaságot?
Nem a hírekről beszélek, azt mondanak amit akarnak. Én magam úgy gondolom, hogy szükség lenne rá. Ha már nem a terrorveszély miatt, sajnos ha így folytatjuk és az agymosott fiatalság így nő fel, nulla szigorban akkor ne várjunk sokat. Nyafka, undorító gyenge "férfiakkal" vagyunk tele, akik semmihez nem értenek. Értem, azt gondolhatjátok, hogy én milyen egyszerűen beszélek, és én lennék az első aki sírva vonul be. Szerintem ennyire szükség lenne, ha már az "emberi jogokat" be akarjuk tartani, egy fél év senkinek sem ártana. Ha valaki korombeli olvassa, nyugodtan kérdezze meg a szüleit. Apu belehalt? Anyu sírt mert a bátyja nem csinált neki palacsintát estére? Na, szerintem nem.
Na igen, de sajnos én meg attól félek, ha valami csoda folytán bevezetnék, rohannának egyből az utcákra tüntetni, "kommunizmus" címszóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!