Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges, hogy visszaállítjá...

Lehetséges, hogy visszaállítják a sorkatonaságot?

Figyelt kérdés

Nem a hírekről beszélek, azt mondanak amit akarnak. Én magam úgy gondolom, hogy szükség lenne rá. Ha már nem a terrorveszély miatt, sajnos ha így folytatjuk és az agymosott fiatalság így nő fel, nulla szigorban akkor ne várjunk sokat. Nyafka, undorító gyenge "férfiakkal" vagyunk tele, akik semmihez nem értenek. Értem, azt gondolhatjátok, hogy én milyen egyszerűen beszélek, és én lennék az első aki sírva vonul be. Szerintem ennyire szükség lenne, ha már az "emberi jogokat" be akarjuk tartani, egy fél év senkinek sem ártana. Ha valaki korombeli olvassa, nyugodtan kérdezze meg a szüleit. Apu belehalt? Anyu sírt mert a bátyja nem csinált neki palacsintát estére? Na, szerintem nem.

Na igen, de sajnos én meg attól félek, ha valami csoda folytán bevezetnék, rohannának egyből az utcákra tüntetni, "kommunizmus" címszóval.

2016. aug. 21. 09:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
kedves kerdezo. nemkell a mai fiatalsagot szidni van eleg bajuk eleg sotet jovo ele neznek eme orszagban. te idodbe ks voltak nyapicok stb hosszu hajjal rohangaltak hat szep olyan a lanyoknak van nem??? nemkell csufolni a stilusukat 2016 ot irunk nem 1970 et. haladjal mar a korral ember. a gyerekneveles nem a katonasag dolga hanem a szuloe. ti akik voltatok csak irigykedtek hogy nekunk nemkell mennunk. azok a nyafka fiatalok fogjak keresni a nyugdijad igy leszolod okrt hat van neked viselkedesed ember???? apu nemhalt bele de minden este pic*a reszeg volt es se elotte se utana nem ivott hat telleg a katonasag marha sokra nevelt. es ha csak szetnezel attol a korosztalytol van rengeteg alkoholista akik katonak voltak na erro ennyit ha gondold vonulja be sok sikert hajra magyarorszag!!! ha ebbo lenne vmi bar 0.1% esely van ra orszagon kivul leszek 1oran belul :D es mehetek helyettem is :D
2016. aug. 22. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!