Szerintetek lennének óriási tüntetések, ha Magyarország megkapná a 2024-es olimpia rendezési jogát?
Most nem kezdek abba bele, hogy mi másra lehetne fordítani a pénzt meg hogy mennyit lopnának el belőle, de egy olimpia rendezése nem csak ezt jelentené. A budapestieknek és környékieknek több évig a közlekedés maga a pokol lenne. Mindenhol felújítás, mindenhol útlezárások, terelések, építkezések.
A turizmusnak is hatalmasat ártana, mert a statisztikák szerint a turisták messzire elkerülik azokat a városokat, ahol nagy sportrendezvényt tartanak, pl olimpiát. London is iszonyatosan megsínylette ezt.
Ahogy hallom és olvasom a véleményeket az emberek hatalmas többsége nem akar olimpiát. Az olimpiai bizottságnak ezt is figyelembe kellene venni, de sajna Viktor eléggé benyalt nekik + Rio is megkapta az idei olimpiát, szóval lazán megkaphatjuk mi is. Az internetadó is olyasmi volt, amit ennyien elleneztek és ott utcára is mentek az emberek. Vajon egy olimpia megakadályozása is lenne olyan fontos cél, mint az internetadó, vagy ez is olyasmi lenne, amit lenyel a magyar?
Persze, hogy lennének tüntetések, és pont akkorák, amekkorát külföldről fizetnének. Mint az "internetadó"-nál.
Más kérdés nem volt, ugye?
Az olimpia megszervezhetőségéről, kivitelezhetőségéről másutt már írtunk, konkrétan, részleteiben is.
Az olimpia egyáltalán nem csak a sportról szól.
A nyári olimpiákat még azok is nézik, akiket a sport nem érdekel.
Én veszek olyan mintát is akár, hogy száz százalékban nem támogatják az olimpiát. Csak tudni kell, hogy hogyan.
Most öszintén mindenki vonatkoztason el attól,hogy magyar
te a most Nob elnökségi tagja vagy mondjuk egy 57 éves Dél koreai sportközgazdász.
Nem kent meg senki senkivel sok embert meg kennek de téged pont nem lehet. Nah te most kinek adnád a rendezési jogot?
Los Angelesnek, Párizsnak, Vagy Rómának mert ezek a kihívok.
Csak ez a súlyosan skizofrén elbaszott focista akarja újra élni a gyerek korát. Meglepődnék ,ha 10% kapnánk vicc az meg ,hogy még itt nem volt nah és 100 másik helyen se pl Afrikában állítom Dél Afrika sokkal jobban meg tudná rendezni az olimpiát. Vagy ugyan úgy Isztambul pályázott 2020- nem kapta meg pedig ott se volt komplett régiók nem kaptak még .......
Nem fogjuk meg kapni ez senki nem hiszi el rajtunk kivül, meg amúgy miből Brazilia legalább a föld egyik legnagyobb országa mi mire hivatkozunk a szar gazdaság ellen ,hogy nálunk van a föld szívcsakrálya :D
Ha egy országnak gyatra a gazdasága erős érv az ,hogy lakossága cirka 200 millió területe kb 8 millió négyzet km. Szerintem ez igen is lényeges különbség nah meg a másik utolsó értesüléseim szerint dél Amerikában még nem volt olimpia Kb minden 4-dik viszont Európában van.
Mi mire hivatkozunk ,hogy a Katinka szépet úszott, ez vicc ez nem elég egy olimpiára ment tárgyalni közbenjár a magyar olimpia ügyében de tényleg vicc majd ha a gazdaságunk minimum a sógorok szintjén lesz akkor esetleg ránk merik bízni így esélytelen ez olyan mint ha Kuba akarna Olimpiát a karibi térség-ben se volt még és szerintem egy turistát jobban vonz mint a Duna meg ,Siófok :D ( Szeretem ezeket a helyeket ,de még is vicc mondjuk Coppacabana vagy egy Krisztus szoborhoz képest)
Ja és nem ,nem hasonlítottam Castrot Orbánhoz csak a két országot vontam párhuzamba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!