Szerintetek van annál lejjebb, hogy Bayer Zsoltot kitünteti a kormány?
Attól még sokszor leírod a liberális szót, nem mondasz vele semmit. Miért lenne az hazagyűlölő, aki egy pártot bírál?!
És végül... Úgy montad, hogy pacifista, mintha ezzel sértenél valakit...
"Az a baj a 36-ossal, hogy mindig mást mond, mindenért a "libbantakat" okolja és hűen kitart Bayer "Málészájú" Zsolt és Orbán "Zsebdiktátor" Viktor mellett!
"
hahahaha :D nem álltam ki mellette, csak annyit mondtam, hogy azzal amivel vádolják most kivételesen rohadtul jogos
és elhintettem nem mellesleg, hogy nektek a jajveszékelés meg a sivalkodás gradiense a politikai jobb vagy baloldalisággal, és nem a disznóság nagyságával arányos
lásd kertészimre...
@#2
"...hogyha valaki azt írja le, hogy a magyar genetikusan alávaló..."
Erre te vagy a bizonyíték.
ma 16:22 36%
Tudod jól, hogy nem érdemes a liberókkal vitatkozni! ;)
Jaj ezt annyira imádom:D
Ha valaki nem a ti cinkosotok,nem a magad fajta seggnyaló az csak libsi lehet.:D
Nem tudtok kiszakadni ebből a "libsi-táposmagyar" ellentétből? Ez egy kreált konfliktus, hogy egyik magyart a másik magyar ellen fordítsa. Teljesen fölösleges ezen görcsölnötök és mindenhova leírni ugyanazt.
Térjünk vissza az eredeti kérdésre, ha kérhetném.
te is politikai alapon mondod azt, hogy nincs lejjebb, és az első válaszoló még azt is próbálja erőltetni, hogy azért kapta meg a díjat, mert 1. a cigányellenes megnyilvánulás miatt (ami nem cigányellenes, hanem tényjellegű) 2. mert fidesz közeli
a valóság meg, hogy írói meg publicisztikai tevékenysége miatt kapta
És ha egyesek szerint belefér hogy kertész imre holokamuzókon felgőzölt írásai, akkor bayer megnyilvánulása miért különb?
pont hogy a ballerek szerint azért nem kéne kapnia mert fidesz közeli, nem objektíven szakmai szempontokból (aminek nem része "sajnos" a politika)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!