Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lenne már zsidó kapitali...

Miért lenne már zsidó kapitalista oldal a Wikipedia?

Figyelt kérdés

Szerintem tök jó oldal, főleg az angol verziója, szinte minden információ fent van rajta.

Most őszintén ez (amúgy wiki-koppintás) metapedia jobb?

[link]

A Metapédia vállaltan nemzeti érzelmű elektronikus lexikon.

[link]

No comment.

2010. ápr. 20. 01:15
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Kap egy csokit, aki olyan híres közéleti személyiséget tud mondani, aki a Metapedia listája szerint nem zsidó!
2010. ápr. 20. 01:16
 2/15 A kérdező kommentje:

Erős Antónia is zsidó?

Nahát, miket nem tud meg az ember:D:D:D.

2010. ápr. 20. 01:17
 3/15 A kérdező kommentje:

Ja, meg a Mónika show-s Mónika is.

Bocsánat, de nekem ez már kicsit röhejes:).

2010. ápr. 20. 01:17
 4/15 anonim ***** válasza:
36%
Igazad van manapság már minden és mindenki hazaáruló zsidó....
2010. ápr. 20. 01:19
 5/15 anonim ***** válasza:
59%
tudod, aminek a nevében a free vagy független vagy ilyesmi jelzők bennevannak azok nekem gyanúsak. metapedia nem jött volna létre, ha nem lett voln rá szükség, hiánypótló...
2010. ápr. 20. 01:28
 6/15 anonim ***** válasza:
01:19 Tudom, hogy ironizálsz, de te munkanélküli vagy?
2010. ápr. 20. 01:31
 7/15 A kérdező kommentje:

Azért mert ingyenes, azért gyanús?

Ok. De ugye azért is ingyenes, mert oda rengeteg tartalmat egyénileg tesznek fel az emberek, és így egyre jobban kiteljesedik ez az egész. Pl. én is tettem már fel pár olyan dolgot, amiről alig volt magyar forrás, és most ha ezt beírom a googlébe, egyből bejön a wikipedia, és mindenki el tudja olvasni az adott dologról az infókat magyarul.

Szerintem tök jó az egész:).

Hát, nem tudom, valakinek biztos hiánypótló lehet a Metapedia.

Azért, aki azt nézegeti, hogy a magyar közéleti személyiségek közül ki zsidó, és ki nem, azzal már lehet egy pici probléma.

Kicsit rosszmájúan fogalmazhatnék úgy is, hogy:

Hoppá a Mónika is zsidó! Tehát az agybutító Mónika show is a nagy zsidó összeesküvés része!

Bocsi, nem akarok folyton linkelgetni, ezzel be is fejeztem, de ez nem nálam TELJESEN KIVERTE A BIZTOSÍTÉKOT:

[link]

Lassan kiderül, hogy én is zsidó vagyok:S.

2010. ápr. 20. 01:36
 8/15 anonim ***** válasza:
45%

mert az alapító tag zsidó.

de maga az oldal szerintem nem, vagy csak minimálisan tükröz zsidó jegyeket.

2010. ápr. 20. 01:40
 9/15 anonim válasza:
100%
Pontatlan a metapédiás lista, meg úgy általában az ilyen jellegű dolgok. Ezen a listán is van olyan aki csak félig meddig zs. erdélyi mónikának köze nincs a biboldókhoz úricigány családból származik, de a vér nem válik vízzé, a tv képernyőjén sem tudta meghazudtolni a fajtáját. erős antónia viszont telitalálat
2010. ápr. 20. 03:30
 10/15 anonim ***** válasza:
48%

"A Metapédia vállaltan nemzeti érzelmű elektronikus lexikon. "

Ugye te is érzed, kedves kérdező, hogy a nemzeti érzelmű és a fajgyűlölő nem egymás szinonimái, hanem a második erős, szélsőséges túlzása az elsőnek?

2010. ápr. 20. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!