Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik hithű fideszesek/baloldal...

Akik hithű fideszesek/baloldaliak azok pénzért teszik vagy hisznek benne?

Figyelt kérdés
Például itt az oldalon akik fideszt védik vagy abszurd magyarellenes nemzetellenes dolgokat hírdetnek azok pénzt kapnak vagy csak ennyire ostobák?
2016. aug. 19. 23:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tényleg sokan hisznek bennük, még olyan emberekben is sokan fanatikusan hisznek, mint Gyurcsány. Szerintem bár a Fidesz a kisebbik rossz, ők messze a legelvakultabbak, mindenben meglátják a jót, amit pártjuk tesz, semmilyen kritikára nem képesek. Orbánról pl. keringenek mendemondák, melyek nyilvánvalóan igazak, de ők ezekbe bele sem gondolnak. Szerintem a jobbikosok messze a legkritikusabbak, rengetegen kritizálták a Jobbikot pl. Novák Előd kirúgásakor, és sokan el is hagyták őket.
2016. aug. 20. 06:30
 12/20 anonim ***** válasza:
Pedig hidd el, hogy tényleg van ennyi elmebeteg az országban. Ezért sem kár érte, ha szétrohad. Régen sajnáltam, de ma már nem tudom.
2016. aug. 20. 06:59
 13/20 anonim ***** válasza:

A Jobbikkal azért kritikusak, mert kb. az ellenkezőjét csinálják most annak, mint ami régen volt.

Kb. olyan, mintha Orbán holnap balerinának öltözve menne a hívei közé, miközben egy nagydarab néger vezeti őt láncon.

2016. aug. 20. 07:02
 14/20 anonim ***** válasza:
13, én jobbikos vagyok, és ez nem igaz, nem változtak annyit, az pedig nagyrészt csak taktika, hogy látszólag változtak. Hitler sem mondta el, hogy mit fog csinálni, mert akkor nem választják meg, pedig az ország érdeke az, hogy igaz hazafiak vezessék. A kérdésben is benne van, milyen színvonalon áll az emberek nagy többsége, ők sajnos nem vevők az igazságra. Pl. ha folyton azt mondaná Vona (ahogy mondta már), hogy a magyarság arányát meg kell tartani a lakosságon belül, akkor egyből náci lenne a média szerint, és rengeteg agyhalott, gyarló szavazót veszítene el. Pedig sajnos ők alkotják a szavazók kb. 90%-át.
2016. aug. 20. 07:40
 15/20 anonim ***** válasza:

14

Honnan lehet tudni, h a Jobbik hazafias?

2016. aug. 20. 07:52
 16/20 anonim ***** válasza:
tök mindegy, hogy fizetnek-e a fidesz akkor is "szar". na mármost ezt nem én mondom, ez valami közhiedelem....bármit is csinál a fidesz az ellenzék kutyái leugatják a politikájukat mindenáron. Meglehet figyelni, hogy amikor tavaly tavasszal a fidesz elkezdte ezt a bevándorlóellenes politikát, mindenki ellene volt a parlamentben szinte...mára már ez a legjobb megoldás a jobbik szerint is, de 2015 tavaszán leugatták a fideszt, hogy a migránsoknak is vannak jogaik meg minden......a magyar ellenzék egy szarkupac, semmire nem jó. Ha legalább egy olyan párt lenne, aki nem leugatja a fidesz minden lépését, én arra szavaznék.
2016. aug. 20. 10:08
 17/20 anonim ***** válasza:
16-os, a Jobbik biztosan nem ugatta le a migránsellenes politikát... Te egy tipikus fideszes hívő vagy, még be is képzelsz nem létező, a Fideszt jó színben feltüntető eseményeket. Gyakran előfordul a két-három nagy maffiapárt szavazóinál. A ballibek pl. gyakran azt képzelik, hogy nem voltunk államcsőd közelben 2009-ben, vagy a tévészékházat porig égették október 23-án (egy hónappal a valódi ostrom után).
2016. aug. 20. 11:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez egy kicsit másképp működik, kérdező. De vegyük sorjában.

#4 te tévedsz. Az „igazat adok” nem igazán jó kifejezés, de ha mégis, akkor nem elvakult pártkatona vagy, hanem nem érted a történéseket, azok mozgatórugóit és főleg következményeit. Akkor te a konkrét állapotokat elkerülhetetlen események következményének tekinted. Pedig nem azok.

#7 te is kevered a dolgokat. A te példádban egy politikai állásfoglalás szerepel, ahol egy pártvezető kifejti pártja álláspontját (mást nem tehet). Ha valamiért ez következményekkel jár, akkor azért a párt fizet, hiszen az ő nevében cselekedtek. Ez így van a Fidesznél is, sőt az egész értelmes világban. Ez a normalitás. Akit fizetnek, az nem állást foglal, hanem különféle módokon cselekszik. És ezért számtalan módon lehet fizetni. Trafiktörvénnyel, önkényes pályázatokkal, más lehetőségekkel. Direkt még a Fidesz sem fizet. Túl balek mód volna. Ja és miért szokás fizetni, kampányfinanszírozásért, pártnépszerűsítésért, szavazatszerzésért és hasonlókért. A puszta „rágalmazás” akkor se hasznos, ha nem büntetik. A fizetett propagandák vizsgálatához pedig nézz M1 televíziót (sportközvetítés megszakítása egypercesekkel), vagy szerte az országban kampánytáblákat. Van elég.

#11 első mondatodhoz ajánlom figyelmedbe a legutóbbi felmérést: „Magyarország legutáltabb embere Gyurcsány és ….”.

Szóval kérdező, bigottak mindig és mindenben vannak. Itt is, de másról van szó. A Fidesz hosszú, szisztematikus munkával létrehozott egy állapotot. Fő jellemzői: félelem, bizonytalanság, a másságtól való rettegés, ebből következően gyűlölet mindenki felé, aki másnak látszik, mást mond, cselekszik. Ilyen helyzetben a racionalitás megszűnőben, az emberek többsége érzelemből viszonyul. Párthoz különösen. Mindegy, hogy Fidesznek, MSZP-nek, Jobbiknak, vagy másnak hívják. A fizetés egy külön dolog. Azt a párt kezdeményezi, soha nem direkt, hanem különféle kedvezményekkel, „lehetőségekkel”, amely másnak nem áll rendelkezésére. Az ellenszolgáltatást lásd a 7-nél írottaknál. Az összetettsége a felek intelligenciáján, képességein múlik. De összetettnek kell lennie, hogy kevesen vegyék észre, és főleg ne legyen bizonyítható. Ha mégis, hozunk törvényt, ami lehetetlenné teszi a bizonyítást. Ez is sokféle lehet. Ma a „hithű”, „bigott”, „elvakult” pártszimpatizáns alapvetően megvezetett, érzelmileg manipulált ember. Aki igazi, elvi meggyőződésből hithű, az nem nagyon látható. Akik meg érdekből, számításból teszik, egyetlen szempontjuk az ingyen jólét. Ha úgy érzik, nem „kifizetődő”, pillanatok alatt keresnek másikat. Mert náluk nincs elv, meggyőződés, „hit”, mindössze a „lenyúlás” fogalmát ismerik, de azt aztán kiválóan.

2016. aug. 20. 12:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Senki nem kap pénzt ezért. Maximum ha valaki fontos párt tagnak tesznek szívességet, akkor később állami szervezet vezető pozíciójában találhatják magukat. De ahhoz már eleve fontos embernek kell lenni. Kommentekért nem kapsz semmit.
2016. aug. 20. 23:03
 20/20 anonim ***** válasza:
#17: Nem igazán izgat, hogy mit csinál a kormány, vagy a baloldal, de annyit látok, hogy a magyar ellenzék egy szánalom, ahogy van. Remélni tudom azt, hogy ez más országokban is hasonlóan van, vagy csak mi vagyunk ilyen buták. A pártoknak össze kéne fogni, nem egymást leugatni, ez a véleményem. Hisz mindegyik egy Jobb Magyarországot akar, csak másmilyen úton. Ott van Svájc példaként. Az összes pártvezető egy valamilyen tanácsot képez, és így közösen döntenek az ország sorsáról, nem pedig leugatják, és gátolják egymást. Adnak egymás véleményére, és őszinték. Na ez az ami az ellenzékből manapság hiányzik...és nem tudom, hogy te milyen világban élsz, de nem egy híradást láttam, ahol a Jobbik, DK, Együtt meg még sorolhatnám, hogy kik hordják le a Fidesz migránspolitikáját...mert, hogy ez nem jó, az nem jó, Orbán nem kötötte be a cipőfűzőjét, stb stb. Mindig találnak valamit, amin fennakadnak.
2016. szept. 3. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!