A baloldaliak miért lovagolnak folyton a "munkaalapú társadalmon"? Szerintük németországban nem kell dolgozni?
erre számítottam :D
szóval csak a saját definíció és annak az agyon démonizálása, majd egy az egyben a fideszre kenése hogy ezt ő monda :DDD
SZÁNALMAS
miért? mert dolgozni kell
jó is volt otthon dögleni a segélyen, most meg kizavarnak kétszer annyi pénzért a mezőre :,(
dikatútra nem európa :,C
"Orbán: Nem jóléti állam, hanem munka alapú társadalom épül - Fidesz
www.fidesz.hu/..." Szerinted ez agyondémonizált, meg rákent? Határozottan a tudatlanok vagdalkozását vélem felfedezni részedröl. Csak a google-ba üsd be és hallgass.
Azért lovagolunk rajta, mert sosem fejtették ki, hogy mit jelent a munkaalapú társadalom. Ez alapján mindöössze annyit, hogy sokan dolozzanak, ami egyszer már volt a szocializmusban, és egyszerűen csak arra volt jó, hogy az emberek felesleges munkát végezzenek:
Rosszabb esetben arra gondoltak, hogy a társadalom alapja a munka (na mi van, már nem a család?), tehát az a 7 millió ember aki nem dolgozik, az nem része a társadalomnak?
De ha elmagyarázod nekem hogy mit jelent, akkor megköszönöm.
ez annyiban valósult meg, hogy nem segélyen otthon ülés van, hanem közmunka
visszautalok rá, tehát, hogy az a baj, hogy nem jóléti otthonülés van, hanem el kell menni melózni, hogyha amúgy a piacon nem talált munkát a delikvens?
a munakkeresési járadék kritériumait csak az teljesíti aki keres is munkát, a "szociális segély"-hez pedig nyilvánvalóan nem vagyunk elég gazdag ország
tényleg ilyen buta vagy, vagy megjátszod?
a szocilaizmusban annak is adtak munkát, akinek egyébként nem volt gazdaságos, a jóléti társadalomban segélyt adunk annak akinek a foglalkoztatása nem gazdaságos
nem értem miért probléma, hogyha nem is valós munkára de jelentkezni kell a társadalom pénzéért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!