Más nem utálja ezt az országot?
Bánom hogy ideszülettem. A közutakon akkora kátyúk vannak, hogy háborúban jók lennének egyszemélyes lövészárkoknak, az emberek nagy része megbámul, az USA-ban meg le sem sz*rják hogy miben mész ki az utcára, itt meg az ember arra hajt, hogy a legmenőbb kocsija legyen, hogy jól megnézzék, meg irigykedjenek az emberek, hogy "dögöljönmegagazdaggec*".
Az egészségügyben is csak úgy tudsz boldogulni, ha legalább van 1 ismerősöd, aki bent dolgozik (Tapasztalat, 2 hónapot kellett volna várnom egy gyomortükrözésre, a beutaló kiadása utáni nap már mehettem is)
Mindenki irigy a másikra, meg epét okád, ha nem tetszik neki valami, meg fotelforradalmárt játszik, hogy hát ennyi ember nem elég tüntetni, de ő ba*zik kimenni.
Az emberek hagyják a bankoknak, a politikusoknak, hogy hülyítsék őket ezerrel, meg a média a Való Világ, Éjjel-Nappal Bukarest, meg a hasonló szarokkal
Nemzeti ünnepeink többsége is már a politikáról szól, lásd március 15, vagy most augusztus 20.
Amit leírsz az tipikus posztszoci, proli mentalitás, de ne hidd, hogy ez csak nálunk van. Ha elmész Lengyelországba, Szlovákiába, Romániába ugyanezt fogod látni, hogy mindenki irigy a másikra és menőzni akar, hogy neki mennyi pénze van.
A médiás résszel részben értek egyet, ma már ott a távirányító, nem kötelező RTL,TV2,MTVA csatornákat nézned, el lehet kapcsolni.
A bankok kizárólag azt használják ki, hogy pénzügyileg az emberek döntő többsége analfabéta, de senkihez sem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy hitelt vegyen fel. Aki annyira felelőtlen, hogy fizetéséhez képest többszörös mértékűt vesz fel, annak úgy kell.
Látszik, hogy még nagyon fiatal vagy és túlságosan egy oldalról közelítesz meg mindent, mert nincs tapasztalatod még.
Amit a kérdező - ugyanezeket én is tapasztalom.
Alapvetően az emberekkel van a baj. Az átlag magyar - mondjuk ki - s3ggf3j. Ezért már én is s3ggf3j vagyok velük szemben egy ideje.
Nem vagyok teljesen magyar származású (nem cig@ny hanem szláv) és ezért a kinézetem sem olyan mint egy átlag magyaré és ezért vannak is megjegyzések. Senkinek semmi köze ahhoz hogy nézek ki - de a megjegyzések jönnek pont olyan emberektől akik úgy látszik nem szoktak tükörbe nézni mert ott is volna mit szidni.
Az utak is a helyi magyar mentalitás miatt lyukasak - mert volna miből megcsinálni azokat - de a pénz nagy részét mindig el kell sikkasztani mert ez a szokás. Más országokban is sikkasztanak de nem ennyire és ennyit és ilyen nyíltan.
Nem hiába kerüli külföldön sok magyar a másikat mert még egymást se tudják elviselni és ez csak ott jön ki igazán amikor egy normális lakosságú országban élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!