Más is van aki ennyire utálja ezt az országot? Ez már örökké így lesz?
Ugyanígy vagyok ezzel.
Többször voltam kint Angliában dolgozni, sosem volt kedvem igazán hazajönni és csak rosszabb volt a helyzetem itthon, mint ott.
De jártam már más észak-európai országokban is és ott is százszor jobb az emberek mentalitása és maga a megélhetés, iszonyat nagy a differencia köztünk és a "fejlettebb" országok közt.
Kezdetben én is úgy éreztem mint te, de egyre inkább csak a vezetőket kezdtem okolni.
Utánaolvastam néhány dolognak, és rájöttem, hogy túl sok a véletlen. A környező országokban itt a legkisebb a fegyverhez jutás lehetősége (hogy ne tudjunk lázadni), ellopták az aranykészletünk nagy részét (nincs stabil értékre épülő forint, és simán bedönthetik a gazdaságunk).
Nem nagy szavak kellenek már ide, hanem egy forradalom.
Ha az összes fiatal el húz innen akkor fix hogy kipusztulunk. Az öregek nem fognak lázadni he kapnak +1 havi nyugdíjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!