Más nem utálja ezt az országot?
Bánom hogy ideszülettem. A közutakon akkora kátyúk vannak, hogy háborúban jók lennének egyszemélyes lövészárkoknak, az emberek nagy része megbámul, az USA-ban meg le sem sz*rják hogy miben mész ki az utcára, itt meg az ember arra hajt, hogy a legmenőbb kocsija legyen, hogy jól megnézzék, meg irigykedjenek az emberek, hogy "dögöljönmegagazdaggec*".
Az egészségügyben is csak úgy tudsz boldogulni, ha legalább van 1 ismerősöd, aki bent dolgozik (Tapasztalat, 2 hónapot kellett volna várnom egy gyomortükrözésre, a beutaló kiadása utáni nap már mehettem is)
Mindenki irigy a másikra, meg epét okád, ha nem tetszik neki valami, meg fotelforradalmárt játszik, hogy hát ennyi ember nem elég tüntetni, de ő ba*zik kimenni.
Az emberek hagyják a bankoknak, a politikusoknak, hogy hülyítsék őket ezerrel, meg a média a Való Világ, Éjjel-Nappal Bukarest, meg a hasonló szarokkal
Nemzeti ünnepeink többsége is már a politikáról szól, lásd március 15, vagy most augusztus 20.
Őszintén?
Én nagyon utálom, sajnos szavakkal leírhatatlan mértékben. Itt ha dolgozó becsületes ember vagy két munkahellyel pont megdögölhetsz. Bérelhetsz egy garzont és májas-kenyéren élhetsz, így van "belőve a gépezet". Reménykedj hogy nem jön váratlan kiadás, reménykedj hogy nincs hiteled, reménykedj hogy nem leszel beteg és nem kell gyógyszerre költened, ruhára tisztasági szerekre már tényleg csak akkor ha nagyon muszáj, pl. ha már a pillanatragasztó sem segít összetákolni a szétnyűtt cipődet, nyaralásról, egy buliról, egy pizzáról, egy fesztiválról, moziról, saját lakásról, autóról takarékoskodásról vagy családod megsegítéséről ne is álmodj. Magyarország szeretlek, és érzem hogy te is engem....
Ez az ország egy posvány lett!Ennél még a 70-80-as években is milliószor színvonalasabb és főként élhetőbb volt! Most ahhoz képest egy lepusztult nyomortanya, semmi remény nem látszik arra hogy ebből valaha is lesz felépülés.És ezt az amortizáló rablóbandát élteti a jó nép.Hát azt kapják az ostobák, amit érdemelnek.
Az éjjel-nappal szart meg ne is említsd, ha csak eszembe jut, rám jön a hányinger és rosszullét!Még hogy a fiatalok problémáját mutatja be? Az fő problémájuk, hogy igyák le magukat, meg kivel keféljenek, meg hogy tegyenek keresztbe a másiknak.Már ha egyáltalán érteni lehet, miről van szó, mert gyakorlatilag egész műsor alatt csak visítoznak, hőbörögnek a legocsmányabb csürhe módjára, amire nem vagyok kíváncsi! Elég nekem a magam baja, nem vagyok kíváncsi a másokéra, pláne, hogy ilyen mocskos, elviselhetetlen, tahó stílusban tálalják!Ez lenne a példakép a fiataloknak? ez csak elrettentésre jó! Szánalom!
Nem az országgal van a baj, hanem a vezetőikkel (#4.: méghogy ezek nacionalisták? Egy igazi nacionalista nem szétlopja az országot, hanem fejleszti és felemeli!)!
És nem az ország tehet a vezetőiről, hanem a nép! Miért ilyeneket választanak meg rendre? Miért félnek valódi pozitív változásokat elhozni?
#6.: az Éjjel-nappal Budapestet hagyjuk már; egy ilyen ocsmányság nem a problémákkal foglalkozik, hanem egy külön probléma maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!