Miért baj hogy fideszes vagyok?
Örülök, hogy rávilágítottál arra, hogy érvek hiányában csak személyeskedni tudsz :}
"Már nem azért, de nehogy már egy 11. osztályos ossza már itt az észt a "nyilvánvalóról". "
Ez azért nagyon érdekes érv (érvelési hiba - személyeskedés) , mert fideszék is az iskolapadból lettek politikusok, nem pedig (példának okáért) évtizednyi munka és tapasztalat után. De ez csak egy észrevétel volt.
"Az álmaidban megnyert viták nem érnek, senki nem szólt? Egyszer nem sikerült, soha cáfolnod, semmit.
"
csak egy ilyen megnyert vitádat linkeld már ide legkedvesebb személyekedőm :)
"Ez azért nagyon érdekes érv (érvelési hiba - személyeskedés) , mert fideszék is az iskolapadból lettek politikusok, nem pedig (példának okáért) évtizednyi munka és tapasztalat után. De ez csak egy észrevétel volt."
nem mintha bukdácsoltak volna a jogon, mint akommunista a 10. osztályban
aztán idehány egy csomó demagógot, és higyjük el, hogy nem divatmajom ellenzéki, hanem megalapozott egyéni álláspontja és nem csak a szokásos balos gyűlölködés
"nem mintha bukdácsoltak volna a jogon, mint akommunista a 10. osztályban "
Nem mintha kémikusnak tanulna a hozzászóló (szerintem) :)
"aztán idehány egy csomó demagógot, és higyjük el, hogy nem divatmajom ellenzéki, hanem megalapozott egyéni álláspontja és nem csak a szokásos balos gyűlölködés"
Egyrészt, ettől még nem lesz kisebb és elhanyagolhatóbb az érvelési hibád, másrészt pedig a kérdezőn múlik, hogy mennyire hajlik az ilyen véleményekre. Gondolom semennyire, mert akkor nem lenne fideszes.
Ui.: Egyébként még nem válaszoltam a kérdezőnek:
Szerintem nem baj, hogy fideszes vagy, csak a mértéke legyen egészséges (gondolok ilyenkor az esetenkénti szkepticizmusra, a fanatizmussal szemben, illetve az egyéni álláspont megőrzésére, szemben a pártvéleményhez való hozzáigazítással stb. stb.). Szerintem ez hozzátartozik egy jól működő demokráciához.
Én már lassan az utcára nem merek kimenni mert jönnek a balosok ha meghallják hogy fideszes vagyok képesek és megvernek annyira gyűlölik már egyesek orbánt. Mubkahelyen már kifejteni nem merem a véleményem ha a fideszel értek egyet! Ezért lát mindenki kevés fideszest maga körül mert lsaan szégyen beismerni hogy fideszre szavazott az ember meg idegből magyarázzák a fúj orbán propagandákat hát megszólalni nem merek mellettük néha! Ilyesztű milyen szinten elnyyomás van, már ha esetleg egy témában nem fikázza valaki a fideszt Már akkor sokan azzal kezdik, hogy "de ne ugasatok lr Nem vagyok fideszes, viszont.."
A.legnagyobb ellenszenfűv a fideszre szavazók ellen van! Ha kamerába kéne mondani ki kire szavazott biztosak lehettek benne, hogy 10ből 9 fideszes nem merné felvállalni hogy fideszre szavazott, mert 2 évig ezzel szivatnák a munkatársak a melóban!
"Én már lassan az utcára nem merek kimenni mert jönnek a balosok ha meghallják hogy fideszes vagyok képesek és megvernek annyira gyűlölik már egyesek orbánt."
Látom szeretsz túlozni, de ezzel csak az eredeti kérdésed értéktelenedik el.
"Mubkahelyen már kifejteni nem merem "
Munkahelyen amúgy sem illik politizálni
Nem vagyok fideszes de, szerintem amit leírtál az nem áll messze a valóságtól.
De ez nem azért van mert ilyen sokan annak a balliberálisok, hanem mert amilyen kevesen vannak annyira agresszívak és annyira el vannak vadulva.
Mivel tavaly a migránsválság alatt rengeteg balliberális értelmiségi hagyta ott őket (pl Kertész Imre) ez miatt a vesztüket érezték és ezt úgy próbálják kompenzálni, hogy bevadulnak és agresszívvá válnak.
Ezen az oldalon is azért vannak a fideszes kommentek 0-20% közt és a ballib kommentek 50-80% közt mert az a kevés balliberális brutális pontozókommandót indít és a nap 24 órájában mást sem csinálnak csak nyomogassák a piros kezeket meg a zöldeket. Ezt onnan tudom, hogy hajnalban amikor felteszek egy kérdést (akkor érek csak rá többnyire) akkor pár perce rá már 0%-on is vanak a fideszes kommentek és 80-100%-on a ballibek.
Egymás közt megbeszélték, hogy ki az aki csak pontozni jár fel ide és ki az aki a propagandákat is nyomatja. Na meg hiába vannak csak 15-25-en ha vannak olyanok akik 30 felhasználó fiókról is beregisztrálnak csak azért, hogy lepontozhassanak(ha fideszes)/felpontozhassanak(ha ballib) valakit.
De nem baj, higgyék csak azt, hogy sokan vannak. Legalább némi örömöt ők is lelnek az életben a migránssimogatáson és stadionozásokon kívül is.
És egyébként nem vagyok fideszes.
Mellesleg kérdező te hol laksz? Budapesten? Ha igen melyik kerületben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!