Milyen intézkedésekkel érhetné el a kormány a jóléti társadalom megvalósulását?
Mindenki un. jóléti társadalomban akar élni, ami mintaképe nyugat & USA. Namost a jelenlegi magyar körülményekhez képest a kormánynak milyen intézkedésekkel lehetne ezt elérni ?
Mindenki azt mondja, hogy teremtsen munkahelyet meg adjon jobb béreket, de ezek megvalósíthatatlanok a nagy államadósság miatt, amiről meg mindenki azt mondja, hogy nem visszafizetni kell, hanem magagelni, azaz szinten tartani, de mégis a kamatokra úszik el havi több milliárd és még sorolhatnám. Kritizálni ugye könnyű, de milyen valós intézkedéseket kellene hozni?
"A legelső a stabil gazdasági környezet lenne. Az, hogy holnapról tegnapra hozunk törvényeket (trafik, játékgép, online pénztárgép - aminek a módját cseszték el nagyon, az alapötlet rendben van), minden, csak nem stabil.
"
zsenikém! ez amúgy hol a szarban érinti a gazdaságot?
majd nem akarnak ide trafikba befektetni, mert jajj ellopják? röhejesen ostoba vagy
# 11/11 Időpont ma 21:04
Tehát szerinted az nem érinti a gazdaságot, hogy nem akarnak/mernek vállalkozni az emberek? Vagy bővülni? :-D És még én vagyok a röhejesen ostoba :-D
13: Ajj már. Gondolkodj egy picikét logikusan légyszíves. Szerintem nagyon is jó hasonlatot használt...
Te beleölnél valamibe x milliót, ami aztán lehet, hogy jövőre mehet a kukába? Ugye, hogy nem.
A fityiszes traffik bizniszbe meg ne menjünk inkább bele.
# 13/14 Időpont ma 21:12
"nem igaz hogy nem mernek vállalkozni az emberek" De.
"és az sem igaz, hogy a kisvállalkozók jelentenék a stabil gazdaságot" Nehéz egyből multinacionális céget indítani. Mellesleg fordítva gondolkozol. Egy stabil gazdasági helyzetben szaporodnak a KKV-k. Egy instabilban meg csökkennek. Nem azt mondtam, hogy a KKV-k jelentik a stabil gazdaságot. Ok-okozat fordítva.
"az főleg nem igaz, hogy csak fideszesek kaptak volna trafikot" Jó, a Kubatov listáról ezt nyilván tudod. Mellesleg még csak ezt se mondtam. Fogalmam sincs, hogy Gipsz Jakab, aki elvesztette az elQrmányPárt miatt a 30 éves trafikját milyen szavazó, vagy, hogy egyáltalán szavaz-e. De ellopták tőle egy tollvonással. Lehet, hogy pont az MSZP-s kapta meg. Tudja a franc. De ez a két dolog független egymástól.
Hogy is volt az pár kérdéssel előbb, hogy gusztustalan dolog más szájába adni valamit, amit nem mondott?
"Az Usát tartod jóléti államnak legyen de kwvés ország van annyira eladósodva mint az."
Hát azért akad. Németország is fossá van adósodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!