Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen intézkedésekkel érhetné...

Milyen intézkedésekkel érhetné el a kormány a jóléti társadalom megvalósulását?

Figyelt kérdés

Mindenki un. jóléti társadalomban akar élni, ami mintaképe nyugat & USA. Namost a jelenlegi magyar körülményekhez képest a kormánynak milyen intézkedésekkel lehetne ezt elérni ?

Mindenki azt mondja, hogy teremtsen munkahelyet meg adjon jobb béreket, de ezek megvalósíthatatlanok a nagy államadósság miatt, amiről meg mindenki azt mondja, hogy nem visszafizetni kell, hanem magagelni, azaz szinten tartani, de mégis a kamatokra úszik el havi több milliárd és még sorolhatnám. Kritizálni ugye könnyű, de milyen valós intézkedéseket kellene hozni?

2016. aug. 17. 19:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

"A legelső a stabil gazdasági környezet lenne. Az, hogy holnapról tegnapra hozunk törvényeket (trafik, játékgép, online pénztárgép - aminek a módját cseszték el nagyon, az alapötlet rendben van), minden, csak nem stabil.

"

zsenikém! ez amúgy hol a szarban érinti a gazdaságot?

majd nem akarnak ide trafikba befektetni, mert jajj ellopják? röhejesen ostoba vagy

2016. aug. 17. 21:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

# 11/11 Időpont ma 21:04

Tehát szerinted az nem érinti a gazdaságot, hogy nem akarnak/mernek vállalkozni az emberek? Vagy bővülni? :-D És még én vagyok a röhejesen ostoba :-D

2016. aug. 17. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
nem igaz hogy nem mernek vállalkozni az emberek, és az sem igaz, hogy a kisvállalkozók jelentenék a stabil gazdaságot, és az főleg nem igaz, hogy csak fideszesek kaptak volna trafikot
2016. aug. 17. 21:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

13: Ajj már. Gondolkodj egy picikét logikusan légyszíves. Szerintem nagyon is jó hasonlatot használt...

Te beleölnél valamibe x milliót, ami aztán lehet, hogy jövőre mehet a kukába? Ugye, hogy nem.

A fityiszes traffik bizniszbe meg ne menjünk inkább bele.

2016. aug. 17. 21:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

# 13/14 Időpont ma 21:12

"nem igaz hogy nem mernek vállalkozni az emberek" De.

"és az sem igaz, hogy a kisvállalkozók jelentenék a stabil gazdaságot" Nehéz egyből multinacionális céget indítani. Mellesleg fordítva gondolkozol. Egy stabil gazdasági helyzetben szaporodnak a KKV-k. Egy instabilban meg csökkennek. Nem azt mondtam, hogy a KKV-k jelentik a stabil gazdaságot. Ok-okozat fordítva.

"az főleg nem igaz, hogy csak fideszesek kaptak volna trafikot" Jó, a Kubatov listáról ezt nyilván tudod. Mellesleg még csak ezt se mondtam. Fogalmam sincs, hogy Gipsz Jakab, aki elvesztette az elQrmányPárt miatt a 30 éves trafikját milyen szavazó, vagy, hogy egyáltalán szavaz-e. De ellopták tőle egy tollvonással. Lehet, hogy pont az MSZP-s kapta meg. Tudja a franc. De ez a két dolog független egymástól.

Hogy is volt az pár kérdéssel előbb, hogy gusztustalan dolog más szájába adni valamit, amit nem mondott?

2016. aug. 17. 21:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Többkulcsos SZJA.
2016. aug. 17. 21:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Fidesz likvidálásával.
2016. aug. 17. 22:25
 18/18 anonim ***** válasza:

"Az Usát tartod jóléti államnak legyen de kwvés ország van annyira eladósodva mint az."

Hát azért akad. Németország is fossá van adósodva.

2016. aug. 17. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!