Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

A "Nem"-re buzdít Tőkés László a kvótanépszavazáson.

A magyar kormány által a kötelező betelepítési kvóta ügyében kiírt népszavazáson való részvételre buzdítja a romániai magyar állampolgárokat Tőkés László.

2016. aug. 17. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Így járt.
2016. aug. 17. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Egy ertelmetlen magyar nepszavazassal kapcsolatban nem mindegy egy romannak a velemenye?
2016. aug. 17. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Szemétség. Az erdélyieknek semmi köze a mi dolgainkhoz. Tőkés inkább azzal törődne, hogy az Erdélyben élő magyar egységesek legyenek és ne 2-3 párta szakadjanak.
2016. aug. 17. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmi. Joga van véleményt nyilvánítani. Most én is jól megmondom az enyémet:

Az "Igen"-re buzdít a 60%-os válaszoló a kvótanépszavazáson.

A magyar kormány által a kötelező betelepítési kvóta ügyében kiírt népszavazáson való részvételre buzdítja a romániai magyar állampolgárokat a 60%-os válaszoló.

2016. aug. 17. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Na látja mindenki? Nem k*rv@ nagy jóságból kaptak a határon túliak kettős állampolgárságot, meg !SZAVAZATI JOGOT!. Meg van a haszna ebben a kormánynak kérem szépen jóreggelt kivánok...

A határon tülit nagyn becsülöm meg nekem is számít hoy a honfitársam, de a szavazati jogot hagyjuk.. ne döntse el ha van rá mód hogy én kivel éljek együtt vagy sem, se hogy melyik kormány alatt legyek...

Na ez a Fidesz korrupció, és simlizés betesz nálam nagyon..

2016. aug. 17. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!