Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapestiek, mi a véleményetek...

Budapestiek, mi a véleményetek erről az írásról?

Figyelt kérdés
[link]
2016. aug. 6. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Jellemző példája a bűnözői mentalitásnak - nem ő a bűnelkövető, hanem másra mutogat. Demszki, a szadesz-bűnöző jobban tenné, ha hallgatna.
2016. aug. 6. 10:35
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
A szerző személyétől eltekintve van igazság a cikkben.
2016. aug. 6. 10:51
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Megláttam a szerző személyét és inkább nem is olvastam tovább. Egyszerűen lustaság: egy f..szfejtől ennyi szöveget nem fogok elolvasni.
2016. aug. 6. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Hasbár nem vagyok oda a volt főpolgármesterünkért, a cikk tartalmának valódiságával nehéz lenne vitatkozni. Sajnos.
2016. aug. 6. 11:30
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
Demszky jó lenne, ha fülét-farkát behúzná, annyira, de annyira sokáig és annyira szar volt, hogy még a szadeszos kollégáim is utálták, mint a fost.
2016. aug. 6. 12:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Olvasd el, vonj le következtetést és utána a szerzőt. Én is tudnék ehhez hasonlót írni, csak pozitívabb képet festene Orbánról.
2016. aug. 6. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy pont olyan írja ezeket, akin ha múlott volna évtizedekig épült volna a 4-es metró.

Demszkynek köszönhetően többe került megépíteni a 4-es metrót, mint a dubaji Burdzs Kalifát, mely évekig a világ legmagasabb épülete volt.

És ez kezd el itt prédikálni, hát no comment...

========================

Ezek meg a nol gyöngyszemei:

„A patás Zorbán és zsidózó ebe

A brüsszeli, humanitárius, nagytőkebarát cica sorsa gyomorforgató. A zalaptákolmány szellemiségétől bevadult kutya megkergette őt, pedig erre nem volt ok: a cica éppen triplán hátrányos sorsú hajléktalanokat segített. Aztán – a jelenlévők közömbössége mentén – megeredt az eső. Olyan kódolt antiszemitán hullottak az esőcseppek, ez mindenképpen a Zorbán felelőssége. Utálom Zorbánt mint a szart, de az ellenzékét is, mert képesek vele egy teremben lenni az Orbánisztáni Parlamentben, ahelyett, hogy azonnal kivonulnának és valami történne. De nem történik semmi. Megy az idő csak. Én meg kénytelen vagyok gyűlölni mindenkit, néha saját magamat is, mert időnként amikor belenézek a tükörbe, saját arcomon is látens kódolt antiszemitizmust észlelek. Na mindegy, aki demokrata, az jöjjön és okádjon velem együtt.”

(Jehuhu)

„ Egy kergetés margójára

Turbórex megkergette Cirkócirmost, aztán esett az eső és nem történt semmi.

Amerika hibázik, hogy húzogatja az alvó orosz medve bajszát.

Orbán azt mondta tegnap este “jó estét”, ami azt jelenti, akkor reggel volt, mert Orbán mindig hazudik. Épül a diktatúra.

Szerintem minden magyar álampolgár elmebeteg, mert nem hajlandó azonnal királlyá kikiáltani az én kedvenc Bajnaimat, s mellé alkirálynak Gyurcsányt.”

(Púposka)

Nekem ennyi elég a nol-ról.

2016. aug. 6. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy olyan embereknek kellene ülni a város vezetésében, akik értenek a tömegközlekedéshez, a várostervezéshez stb. Hogy napi ingázó áradat zökkenő mentes, gyors és pontos mozgatását okosan átgondolt tervekkel lehet csak javítani. Nem ötletszerű, érdekberuházásokkal.

A hozzáértő emberek még meg is lennének, de ha a nagypolitika, vagyis jelen esetben Orbán akarja megmondani, hogy mi lesz jó a városnak, abból semmi értelmes nem fog kisülni. Tarlós nem egy elveszett ember, a felszínen legalábbis mindig hadakozik a kormánnyal kicsit. De nem eleget, és neki nagyon véges a hatalma.

Erősebb, autonómabb városvezetés kell. Néhány kerület összevonása egyébként lehet nem hülyeség, kicsit megtörné a helyi uraságok vonalait. Függetlenül attól, hogy nyilván úgy húznák át a határokat, hogy a Fidesz járjon jól. Mindegy, ha senki nem szavaz rájuk, akkor aztán húzogathatják. Kerületi szinten a fejlődés hiányában egyébként az ottmaradt MSZP-sek épp olyan sarasak, és sokszor összejátszanak a Fidesszel.

2016. aug. 6. 18:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért akadozik a tömegközlekedés?

Remek videó:

https://www.youtube.com/watch?v=DSSYmadknQU

2016. aug. 6. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!