Hivatali vezető vagy. Az ellenőrzőtt cég ügyvezetője kezedbe nyom egy köteg tízezrest, hogy hagyd békén. Elfogadod?
Figyelt kérdés
Őszinte válaszokra vagyok kíváncsi2010. ápr. 19. 17:33
11/14 anonim válasza:
Elfogadnám.
Otthon lenne pár gyerek, feleség, lakás-kocsi hitel, idős szülök.....
Potyapénzt amúgy se utasitunk vissza.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat! Igazán elgondolkodtató válaszok voltak. Ameddig létbiztonsági küzdelmek vannak otthon, addig a korrupció visszaszorulása sem várható. Ez elég egyértelmű.
2010. ápr. 20. 07:09
13/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy hiába mondanám, hogy nem, én nem vagyok ilyen (bár megjegyzem, nekem is van családom, én sem - bocsánat - sz@rom a pénzt). Mi lenne a következő lépése a kedves ügyfélnek? Felkeresi a főnökömet és az ő kezébe nyomja a pénzt, vagy ha nem, akkor az ő főnökének a kezébe stb. A vége az lenne, hogy leszól a fejes, hogy ellenőrizd le ezt a céget, de ne találj semmit. Nekem ebből mi a jó? Semmi! Dolgozhatok, hamisíthatok, ugyanúgy sáros leszek, csak ezért a fizetésemen kívül semmit nem kapok :(
14/14 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon elgondolkodtató válasz volt. Hogyan nézzenek fel a hivatali beosztottak az ilyen vezetőkre?
2010. ápr. 20. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!