Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha itthon is tartanánk népszav...

Ha itthon is tartanánk népszavazást hazánk EU-tagságáról, akkor te a maradás vagy a kilépés mellett szavaznál? És miért? (Kort, nemet és akár lakhelyet is írjatok)

Figyelt kérdés

Én a MARADÁSRA tenném a voksom, mert számomra nagyon sokat jelent a szabad mozgástér, könnyeben tudok külföldön tanulni vagy munkát vállalni, egyes uniós kártyákkal vagy biztosításokkal (pl. egészségügy) olcsóbban tudok beszerezni dolgokat, továbbá az Uniótól kapott pénzeket értelmes dolgokba (oktatás, egészségügy, útépítés, ipari fellendítés, energiahálózati kiépítés, stb...) lehetne fektetni, ha a politikusaink nem herdálnák el hülyeségekre azokat és akkor hazánk is előrébb tartani. Ugyan vannak hibái az EU-nak (túlzott bürokrácia, ellenőrizetlen bevándorlás, egyes jogi kérdésekben való döntés), de én összességében jónak gondolom és én egy esetleges népszavazás esetén a maradásra voksolnék.

19/F, Budapest

2016. aug. 15. 17:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
11%
Kilépés
2016. aug. 15. 18:20
 12/32 A kérdező kommentje:
Es miert?
2016. aug. 15. 18:24
 13/32 anonim ***** válasza:
28%

Van az az európai egység, amit el tudnék fogadni/képzelni, de ha a jelenlegi EU és a kilépés között kéne választani, akkor a kilépésre voksolnék.

Hogy miért? Hááát, ahhoz össze kéne ülni és minimum egy 1,5 - 2 órás beszélgetést megejteni, persze csak akkor, ha elég nyitott személyiség az illető. Esszét nem akarok írni, ha meg röviden írom le úgyis betámadnak a "Nemzetállamok kora lejárt" meg az "azt sem tudja miről beszél csak böfög"-típusú emberek. Nekik meg nincs kedvem magyarázni.

25/F B.-A.-Z. megye

2016. aug. 15. 18:25
 14/32 anonim ***** válasza:
11%
Belépéskor is ellene szavaztam, most is a kilépés mellett szavaznék. Miért? Csak.
2016. aug. 15. 18:44
 15/32 anonim ***** válasza:
10%
Hogy miért? Mert a tevékenysége, törekvései nem összeegyeztethetők a nézeteimmel.
2016. aug. 15. 18:51
 16/32 anonim ***** válasza:
5%
Minek maradnának? Azok nem hülyék.
2016. aug. 15. 19:53
 17/32 anonim ***** válasza:
95%

Maradás.

20-as éveiben járó budapesti egyetemista.

Nekem eddig csak előnyöm származott az unióból, ráadásul a családom megélhetése közvetetten a magyar ipari kis és középvállalkozásoknak adott EU-s támogatásoktól függ.

2016. aug. 15. 22:15
 18/32 anonim ***** válasza:
85%
Nyilván maradás, ameddig nekünk küldik a pénzt épeszű ember nem szavaz az unió ellen. Sajnos mint látod van pár ember, aki nem épeszű.
2016. aug. 16. 00:49
 19/32 anonim ***** válasza:
93%
Én a maradásra szavaznék,az EU minden hibája,hülyesége ellenére is.Egyrészt úgy gondolom,hogy bár van élet az EU-n kívül,számunkra az még "annyi jót sem ígér",mint az EU.Másrészt,ha kilépünk,akkor politikai "elitünk",végképp minden kontrollját elveszti.Na,az lesz csak a szép világ...
2016. aug. 16. 01:30
 20/32 anonim ***** válasza:
85%
Maradásra szavaznék. Bármennyire is nem tetszik sokaknak és bármennyire is mást állít a propaganda, az országunkat az EU tartja még életben. EU nélkül annyira nem lenne pénzünk, hogy Görögország egy nagyon gazdag ország lenne hozzánk képest. Ezért szólogat be mostanában nekünk az EU, mert mióta az EU tagjai vagyunk annyi pénzt belénköltek amitől már németországi gazdaságunknak kellene lennie.
2016. aug. 16. 07:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!