Sokan hogy tudják elkerülni ekkora munkanélküliség/létbizonytalanság mellett, hogy az utcára kerüljenek, mi a titkuk?
Dettó, mint 9, csoda, ha válaszolnak.
Már rég nem csak a végzettségeimnek megfelelő állásokra pályázom, jöhet könnyű fizikai is, irodai közmunkával is próbálkoztam, de oda sem sikerült bekerülni, volt, hogy 1-2 helyre meghallgattak kb 100 embert, aztán a protekcióst vették fel :(
Hát ugyebár a cigányok zsebét az állam tömi állandóan,így nekik nem is kell dolgozni így is vígan eléldegélnek
Magyarok esetében pedig vannak életmúvészek akik másokon élősködnek
A kedvencem az amikor van egy munkakerülő hapsi hatalmas egoval akit a csaja tart el és ráadásul még a fizetését is követeli mint ha alanyi jogon járna neki :D A sok kis hülye ribi meg képes eltartani az ilyet csak azért mert jó pasik :D Hát az ilyenek meg is érdemlik hogy robotoljanak ilyen semmirekellőkért :D De olyat is tudok aki a mamájánál él,havonta kap egy minimális segélyt azt szerinte ezzel le is van rendezve az egész dolog :D
De végülis nekik van igazuk,hülye aki dolgozik,ezek az emberek igazán szabadok
"Dettó, mint 9, csoda, ha válaszolnak.
Már rég nem csak a végzettségeimnek megfelelő állásokra pályázom, jöhet könnyű fizikai is, irodai közmunkával is próbálkoztam, de oda sem sikerült bekerülni, volt, hogy 1-2 helyre meghallgattak kb 100 embert, aztán a protekcióst vették fel :("
Közmunka? Keress egy Tescot, vagy valamelyik nagyobb céget. 10-vel veszik fel az embereket.
"Közmunka? Keress egy Tescot, vagy valamelyik nagyobb céget. 10-vel veszik fel az embereket."
A tesco-ba kb 20x pályáztam már, különböző munkakörökre, de semmi. Egy gyárral meg sokra nem megyek, oda férfiakat keresnek.
"Érdekes, már arra sincs emberük, hogy a polcokat feltöltsék..."
Itt úgy tűnik pont az ellenkezője igaz, fizetésemelést se akartak adni a cég dolgozóinak, mert kevés a munkalehetőség, sok a munkanélküli, így az emberek olcsón is dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!