Mit szóltok, hogy az Mszp nevet és arculatot akar változtatni? és, hogy Lendvait Mesterházy váltja? Lesz aki beveszi az új köntöst?
Azt inkább ne!!!!!!!!!!!!:-))))))))
Még viccnek is rossz:)))
Ez egy jól bevált gyakorlat a baloldalon,amikor már nagy bajban vannak akkor mindig nevet váltanak,90 -ben is elhitették az emberekkel hogy ők már nem az mszmp,semmi közük hozzá,most is ez lesz .Az emberek gyorsan felejtenek,most majd meghúzzák magukat egy ideig és várják hogy a Fidesz hibázzon,majd újra nagy erővel támadni fognak.
Jól látszik hogy még mindig óriási a beágyazottságuk a magyar társasalomban hiszen még most is közel 1 millióan szavaztak rájuk,ami nem kevés ha figyelembe vesszük a kormányzásuk minőségét,ebből rövid időn belül lehet 2 millió is,hiszen hamarosan a Fideszből fognak kiábrándulni az emberek.
Nehogy még három új párttá mutálódjon. :D
Nyilvánvaló hogy 3 baloldali párt nem képes megmaradni.
De ebből a Gyurcsányi, nem is bal és nem is látok nagyjövőt előtte. Ami csak annak köszönhető, hogy a liberális oldalon az űrt betöltötte az LMP.
Az hogy milyen háttérrel azt ne fírtassuk.
A Szili, Kiss Péter vonal lesz a meghatározó.
Se az MSZP se a Fidesz nem egységes, már várható volt, hogy az MSZP megtörik, idővel a Fidesz is minimum ketté szakad. Felnőtt egy új nemzedék, és megöregedtek a rendszerváltás előtti gyerekek.
A Fidesznél ez már meg is történt, csak annyira korán levállt róla hogy nem volt feltűnö!
Ez ma a Jobbik!
10:36 - Nem, én a jelenlegi Fideszről írtam. A jelenlegi Fidesz nem egységes.
Én is!
Nem lesz új jobboldali párt!
A Jobbik már eddig is mérséklődött a retorikájában, a programja meg egy valódi nemzeti program.
Az az, mincs hely új jobboldali pártnak,mert le van fedve.
Egyzserűen a fideszben a széles tömegek miatt folyamatos mozgás van, ami élénkűlni fog a kormányzással.
Egy része a Jobbiknállandol, egy másik az LMP nél, és lesznek akik ha az MSZP átalakúl, akkor vissza pártol.
4 párt teljesen lefedi az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!