A rádióban hallottam Jobbik állítólag nevet fog változtatni. Mit szóltok hozzá?
Inkább MNP lesz.
Szerintem jobban kifejezi az ő ideológiájukat, és jobban fog illeszkedni a parlamentbe.
A Jobbik név inkább média név, a kétértelműsége miatt. Jobb reklám szövegeket lehet vele írni.
Jobbik mert 'JOBB'oldali 'I'fjúsági 'K'özösség.
A sok mindentudó istenem...
Egyébként szerintem kacsa a hír.
"Jobbik mert 'JOBB'oldali 'I'fjúsági 'K'özösség.
A sok mindentudó istenem... "
nem Jobbik Magyarországért Mozgalom?:D
jaj a sok mindentudó, istenem:D
A Jobbik név onnan jött kedvesem. ;)
Neked is ajánlom a Jobbik nemzedék c. filmet.
A FIDESZ is meg akart szabadulni a nevétől, de nem sikerült. Orbán Viktor azt mondta, hogy ő teljesen ejteni akarta a FIDESZ nevet, de az elnökségben leszavazták, és csak melléknévként vették fel a Magyar Polgári Szövetség nevet, amit mellesleg senki nem használ.
Az SZDSZ szintén próbálkozott hasonlóval, és felvették a Magyar Liberális Párt melléknevet is. Ma már ugye a süllyesztőben vannak.
A Jobbiknál sem tűnik túl jó ötletnek a névcsere, mert így lettek bevezetve, ez lett a márkanév. Ha ejtenék teljesen, az rontana a helyzetükön. Talán ők is csak melléknévként biggyesztik majd oda ezt a nemzeti pártot, de azt meg minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!