Tényleg olyan nagy szörnyűség a JOBBIK jó szereplése?
Egész Európa(média szerint)és természetesen Izrael retteg a Magyarországon jó eredményt elért JOBBIKtól.Ez valóban olyan szörnyű,hogy végre Magyarországon is van jobboldal?Ezek szerint eddig csak közép és baloldal volt?
És ha Európának és Izraelnek rosszabb lesz ez a változás,nem lehet hogy a magyaroknak jobb?
Azért eldönthetnétek, hogy most nácik vagytok vagy sem, mert volt, aki meg épp azt kérte ki magának, hogy ő mért ne lehetne náci, amikor az. Jó kis párt...
Szóval te egy nem náci Jobbikos vagy.
Mi köt benneteket össze az agresszión és a melldöngetésen kívül?
nekem válaszolj vén p.csa!
miből veszed le, hogy a jobbikosok írták, sőt mibő lveszed le, hogy a 800.000 embernek 51% a minimum ilyen(mivel a felétől lehet általánosítani esetleg)
sőt miből veszed le, hogy a párt náci? írjál már mert még egy értelmes mondatot sem voltál képes kinyögni!
A 63 as, egy ostoba agyatlan valaki!
Az MSZP ben 3 vonulat is van, akkor most vannak ott Sztálinisták?
A Fideszben is van 2, és akkor ők most vagy liberálisok, vagy kommunisták?
Hitler!
Mint a németek vezére, vagy a gazdaságuk fel lendítője, hazafi!
Mint a háborúba taszító, fajelméletet alkotó, meg egy szemét diktátor.
„ persze ismerned kellene a háborút kiváltó nemzetközi okokat is”
Zsidó gyűlölet?
Én nem gyűlölöm a zsidókat, de elítélem a cionizmust, ami a zsidóknak jó, ha úgy nézem de senki másnak.
Semmi bajom a VIII. vagy XII kerületi zsidókkal, de igen is, azokkal akik gazdaságilag akarnak gyarmatosítani azokkal van.
Cigány gyűlölet!
Mit érdekelnek engem azok a cigányok akik beilleszkedtek, és a többségi társadalom számára hasznosak?
De ha az ablakodon is túl látnál, akkor láthatnád hogy a 95% uk, nem elfogadható normák szerint él.
Akkor most én is náci vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!