Miért nem veszik sokan észre, hogy Gyurcsány Ferenc az aki normális, élhető, demokratikus országot szeretne?
Persze nem csak ő hanem az egész baloldal ezt szeretné de mivel ő a legjelentősebb személy ezért őt hoztam fel példának.
Az ő kormánya idején hazánkban még normális demokrácia volt.
Nem volt olyan, hogy átírták az alkotmányt és lerombolták a demokratikus intézményrendszert stb.
Nem volt ez feudális-maffiaállam amit jelenleg Fidesz csinál.
A 2006-os októberi eseményeken meg természetes, hogy így bántak a hőbörgő huligán bandával a rendőrök.
Gyurcsány és kormánya mindig is kiálltak és most kiáll az európaiság mellett, hogy Magyarország a Nyugathoz tartozzon.
Mindig is toleráns és emberséges volt hiszen elítél mindennemű rasszizmust és kirekesztést, keményen antifasiszta.
Kiáll a zsidók és cigányok mellett, valamint most a menekültek mellett is.
Ezzel szemben viszont szinte mindenhonnan azt hallom az emberektől, hogy utálják Gyurcsányt "mer há Öszöd meg a szemkilövetés" tehát tipikusan a Fidesz propagandát szajkózzák.
Miért utálja őt ennyire a magyar nép? Miért nem látják, hogy ő csak jót akar?
Ugye nem komoly ez a kérdés?
Mert ha igen akkor nagy bajok vannak nálad! :D
Ja, sztem százas a kérdező. :)
Szemkilövetős Gyúrcsány, "ez az év az adócsökkentés éve" stb.
Gyurcsány mondta-Akinek nem tetszik el lehet menni.
Sokan el is mentek.Nem értem mért nem megy utánuk.
A bankok mellett áll ki,meg a hitelfelvétel mellett.De neked az csak akkor jó,ha neked is van egy bankod:)
Mégis milyen nyugathoz akarsz tartozni?Az ott már a vadnyugat.Költözhetsz ha akarsz.Az ország marad ahova a jóisten rakta:)
"Kiáll a zsidók és a cigányok mellett"
Pont ez az hogy nála és az egész liberális gondolkozású bagázsnál ilyen a sorrend:
1.Zsidók
2.Cigányok
3.Arabok
4. Mindenki más
5.Kutyák és egyéb állatok
6.Növények
7.$z@r és egyéb végtermékek
8.Magyarok
Na ez velük a legnagyobb baj.Gázárat tud emelni,meg puncsolni még hitelért az IMFnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!