Nem félsz attól, hogy kormányváltás esetén népszavazást írnak ki az alapjövedelem bevezetéséről, hogy több ingyenélő élősködhessen rajtunk?
Mondjuk szerintem marad a Fidesz.
Viszont ha mégse, a többség tuti megszavazná az ingyenpénzt!
10-es: Nem is kellenek ide robotok, csak az, hogy megtanulja mindenki, hogy dolgoznia kell, ha pénzt akar!
Ha a sok lusta ingyenélő a semmiért is kaphat pénzt -terhes nők 75-öt kaphatnának a semmiért a PM terve szerint!-, végül a többség is eltunyul, feladja, aztán jön a totális gazdasági csőd. Dolgozni kell a pénzért, nem elvárni, hogy etessenek, mint a kiscicát meg kiskutyát!
Félek, a jövő világa nem az én világom lesz!
"n leginkább attól félek, hogy idővel a világ szerencsésebb részein majd robotok fognak dolgozni az emberek helyett"
Jah, csak azok a robotok majd nem úgy lesznek, hogy reggeltől-estig hőbörgünk, hogy:
"A segíly, nekem az já anyanyi joggon, írni-olvasni nem tudok, dógozni se fogok, majd a tázsadalmi újjaelozstás, maj há nem lezsnek irinyek a zemberek és dolgoznak hejetem"
Hanem úgy, hogy szépen hajtja mindenki a munkát meg odateszi magát.
Mondjuk mint az amcsik vagy a japánok vagy Svájc...
"10-es: Nem is kellenek ide robotok, csak az, hogy megtanulja mindenki, hogy dolgoznia kell, ha pénzt akar!"
Így van! Meg kombájnok sem kellenek, hogy arassunk! Megcsináljuk sarlókkal meg ki is csépeljük magunk!
A kombájnok csak a lipsiknek kellenek, me' büdös nekik a munka! Szemét lipsik! Lustanépség! Fujj!
Most azonnal fogjuk magunkat és az összes magyar levonul vidékre aratni meg csépelni! Pesti lusta népség! Lefele vidékre aratni!!!
"Félek, a jövő világa nem az én világom lesz!"
Vicces lesz, amikor a sok dilo azért akaszkodik fel, mert nem kell neki dolgoznia, hanem helyette azt csinál majd, amit akar. :D:D:D:D
Magyarországon jó pár embernek nem gyengén elmentek otthonról...
Akkor a hangyák is emberek? Ők is elég sokat melóznak.
Vagy amikor a farkasok vadásznak? Az is munka. Akkor a farkasok is emberek? Nos, Piroska is azt hitte...
Vagy a farkasok nem emberek? És akkor, amikor az ember még szintén csak vadászott, ő ember volt, ha a farkas nem az? :D
Nem, mert köztudott, hogy egy marhaság az egész.
Svájcban simán le is szavazták, nem véletlenül.
Ahogy már írták, majd ha lesznek robotok, akkor lehet róla beszélni, de addig nem egymásra kellene várni, hanem mindenkinek arra kellene törekednie, hogy minél hamarabb elérjük ezt a szintet.
Mert jelen esetben ez felállás nem vezetne sehová.
Legalábbis van egy olyan érzésem, hogy ez a társadalmi berendezkedés nem nálunk fog bekövetkezni először, hanem a fentebb említett japánoknál, akik nem ingyenpénzt osztogatnak, hanem dolgoznak ezerrel.
Le lehetne végre vonni a konklúziót, megérné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!