Miért nem tiltjuk ki az autógyárakat?
Majd mond azoknak akik a Győri Audiban melóznak h kivannak rúgva, kíváncsi vagyok mennyire kötnének fel a legközelebbi lámpaoszlopra. És mennyivel csökkenne az éves GDP.
Még szerencse h nem te döntesz erről.
Idi Amin Dada is kirugdosta anno az ázsiaiakat össze is omlott a gazdaság.
Nem tudom, de átcuccolhatnak velünk Férfiországba. Meg kell élni valamiből, meg amúgy is szeretjük a verdákat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__800..
1. csinalj te olyan kocsit mint merci vagy audi ugy magyar kezben lenne a gyar es a penz is.
varj..nem egyszeru dolog.. hat persze..
2. lehet a pluszt penzt kiviszik, de a penz amit a munkasok megkeresnek az magyarorszagon marad.
3. ha nem lenne gyar, nem lenne penz sem amibol a munkasok megelhetnenek.
"Ki kötelez, hogy ott dolgozz?"
A büdös fidesz.
" A haszont Meg hazaviszik"
Ezért is fektet be a Merci egymilliárd eurót... Az Audi is ugyanezért bővül folyamatosan.
"Lényegében rapszolgatartás amit csinálnak"
De akár éhen is dögölhetnénk munka nélkül. De legalább szolga nem lennél. Nem a francot nem...
" éhbérért dolgoztatják az embereket"
Én még kevés éhezőt láttam Győr környékén... Minimálbéresből is csak olyat, akinek a munkája a felét sem éri.
" Milyen előnyeiöés hátrányai lennének szerintetek?"
Ha neked jó a fostalicska, akkor vegyél egy Trabantot.
Bakker, te milyen sötét vagy...jódolgodban nem tudsz már mit kezdeni magaddal? Kérdezz meg egy ormánsági embert pl., szeretné-e, hogy oda is költözzön egy mocskos multi autógyár, és 2,5%-ra csökkenjen a munkanélküliség.
Nem a gyár tehet róla, ha csak szalag melletti robotolásra vagy alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!