Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire gyakori Magyarországo...

Mennyire gyakori Magyarországon ez a fajta gondolkodásmód?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

(ugyanaz a kettő)

Ez egy Indexes körökből származó komment.

Van már vagy 1-2 hónapja, hogy láttam ezt, de én mint vajdasági még a mai napig nem értem. Volt, hogy egy nap többször is elolvastam, de egyszerűen nem tudom megérteni ezt.

Mennyire gyakori ez a gondolkodásmód Magyarországon?

2016. aug. 5. 01:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ki ez a hülyegyerek? Ez a Kelemen Gábor? Ilyen korban csak lehet valakinek annyi tapasztalata, hogy ilyen véleményt írjon. Előbb nőjön be a feje lágya!!
2016. aug. 6. 09:43
 12/20 anonim ***** válasza:
24%

Erdelyben elek, nem kell nekunk magyarország!

Te iubesc Romania.

2016. aug. 6. 21:06
 13/20 A kérdező kommentje:

Ballib troll.

2016. aug. 6. 21:34
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
Elegünk van az állandó civakodásból, a románozásból, a lélektelenségből, a szabályokhoz való görcsös ragaszkodásból, az emberi kapcsolatok elsivatagosodásából, a keresztyénség teljes hiányából. Mindez nekünk NEM kell Erdélyben. És nem akarunk összeveszni a románokkal sem.
2016. aug. 7. 04:09
 15/20 anonim ***** válasza:
24%
Ez az, ami nekünk nem kell. Ez nem magyarság. Egy fogyó nép pökhendi felfuvalkodottsága. Ha ennek nem lesz vége, Magyarország fel fogja számolni önmagát. Az a nép, amely nem képes beismerni a hibáit és állandóan másokra mutogat, elveszi magától a gyógyulás lehetőségét.
2016. aug. 7. 04:19
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
12-esnek (alias 14, 15-ös) nagyon is igaza van. Elfelejtitek, hogy nem attól vagytok magyarok, hogy magyarokkal veszítek magatokat körül, utáljátok a románokat, meg se tanultok románul. Aztán meg csodálkoztok, hogy a románok milyen ellenszenvesek veletek. Talán ha egy picit arra törekednétek, hogy békés együttélés legyen a 2 nemzet között, akkor most nem lenne mindez. Ha nyitnátok a románok felé, ők is nyitnának a ti kultúrátok, nyelvetek felé, elhiheted, nem egy románnal találkoztam, akiket alapvetően érdekelte a magyar nyelv, kultúra. Sokkal több ilyen ember lenne, ha nem lennénk ilyen ellenszenvesek a románokkal.
2016. aug. 7. 12:12
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
majd egy kommunista nevű felhasználó oktasson már ki, hogy mit jelent a nemzeti érzés...
2016. aug. 7. 12:41
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan, kommunistának lenni, nem más, mint a közösségért harcolni. Lásd pl. Nyugat-Kurdisztánban (Rojava) lényegében egy tényleges kommunista forradalom zajlik, és az emberek egymásért harcolnak.

2016. aug. 7. 14:29
 19/20 A kérdező kommentje:

Szíriában szinte minden politikai és vallási beállítottságú ember küzd a terroristák ellen, köztük például szélsőjobboldaliak is harcolnak a közösségért. Úgyhogy a kommunizmust felesleges idekeverni.

Különben is nem sok köze van egy 100 millió embert meggyilkoló eszmének a Közel-Kelet hőseihez.

2016. aug. 7. 21:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide, hogy a YPG küzdd az IÁ ellen? Nem is említettem erről egy szót sem. Annyit mondtam, hogy a kurdok közötti társadalmi berendezkedés ott, az kommunista.

Amúgy meg milyen 100 millió megölt emberről beszélsz, inkább te ne keverd ide az államszocializmus nevű álkommunista förtelmet.

2016. aug. 7. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!