Mennyire gyakori Magyarországon ez a fajta gondolkodásmód?
(ugyanaz a kettő)
Ez egy Indexes körökből származó komment.
Van már vagy 1-2 hónapja, hogy láttam ezt, de én mint vajdasági még a mai napig nem értem. Volt, hogy egy nap többször is elolvastam, de egyszerűen nem tudom megérteni ezt.
Mennyire gyakori ez a gondolkodásmód Magyarországon?
Erdelyben elek, nem kell nekunk magyarország!
Te iubesc Romania.
Ballib troll.
Pontosan, kommunistának lenni, nem más, mint a közösségért harcolni. Lásd pl. Nyugat-Kurdisztánban (Rojava) lényegében egy tényleges kommunista forradalom zajlik, és az emberek egymásért harcolnak.
Szíriában szinte minden politikai és vallási beállítottságú ember küzd a terroristák ellen, köztük például szélsőjobboldaliak is harcolnak a közösségért. Úgyhogy a kommunizmust felesleges idekeverni.
Különben is nem sok köze van egy 100 millió embert meggyilkoló eszmének a Közel-Kelet hőseihez.
Hogy jön ide, hogy a YPG küzdd az IÁ ellen? Nem is említettem erről egy szót sem. Annyit mondtam, hogy a kurdok közötti társadalmi berendezkedés ott, az kommunista.
Amúgy meg milyen 100 millió megölt emberről beszélsz, inkább te ne keverd ide az államszocializmus nevű álkommunista förtelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!