Valóban taszító ez a fajta gondolkodásmód?
Figyelt kérdés
Ambiciózus, karrierista vagyok. Nagyon sokszor képzelgek a jövőmről,tudom mit akarok és meg is fogom valósítani a céljaimat. Most számomra nagyon fontos a tanulás, mindig is szorgalmas voltam. Nos a kérdésem az lenne ,hogy ez tényleg vissza riasztja a fiúkat? Mert akiknek eddig ejtettem erről egy szót is utána nem nagyon érdeklődtek felőlem. Ó igen, nem a kinézetemmel van a gond mielőtt kapnám az ilyesfajta megjegyzéseket.2013. júl. 2. 23:00
1/13 anonim válasza:
Engem nem zavarna,hogy a csajom sokat tanul max. akkor ha rám sem szakít időt. ;)
2/13 anonim válasza:
Nem, inkább csak azt érezteted, hogy rohadtul semmi szükséged egy társra.
3/13 anonim válasza:
Amennyiben nem menne a kapcsolat rovására nem tudom mi a probléma azzal ha valakinek vannak céljai és meg akarja valósítani azokat.
4/13 anonim válasza:
hanem viszed tulzásba tehát nem hanyagolod el a párodat a tanulás miatt és forditva is igaz, egyszóval ha egyensulyban tudod tartani ezt akkor semmi kivetniveló nincs benne. Manapság mindenki karrierista :)
6/13 anonim válasza:
#2 De miért? Nem épp hogy ez lenne a normális, hogy egyedül is teljesen életképes valaki, vannak céljai, meg ilyenek? És nem arra kell neki egy társ, hogy a céltalan és üres életének valami értelmet adjon?
7/13 anonim válasza:
Nem lesz ki foglalkozzon a kölökkel:P
8/13 LeftBehind válasza:
6. Sok férfinak b.ssza a csőrét ha a barátnője/élettársa/felesége sokkal több pénzt keres vagy tanultabb,mint ő. Ha ezt még megspékeljük a beszédstílussal(bár nem tudom,hogy a kérdezőnek milyen) akkor elég hamar el lehet riasztani a jelentkezők nagy részét.
9/13 anonim válasza:
nagyon is helyesek a meglátásaid. nem vagy az a "szülök egy gyereket, aztán azt hiszem, h feltaláltam a spanyol viaszt"-típus, ami jó:)
23, l
10/13 anonim válasza:
LeftBehind: Rendben, ha nagyon érezteti a nő, hogy ő tanultabb és többet keres, akkor megértem, hogy ez zavaró. De amúgy miért? Ideális kapcsolatban nem kellene, hogy bárki ezen fennakadjon, ki keres többet, meg ki tanultabb a másiknál, meg ilyenek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!