Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valóban taszító ez a fajta...

Valóban taszító ez a fajta gondolkodásmód?

Figyelt kérdés
Ambiciózus, karrierista vagyok. Nagyon sokszor képzelgek a jövőmről,tudom mit akarok és meg is fogom valósítani a céljaimat. Most számomra nagyon fontos a tanulás, mindig is szorgalmas voltam. Nos a kérdésem az lenne ,hogy ez tényleg vissza riasztja a fiúkat? Mert akiknek eddig ejtettem erről egy szót is utána nem nagyon érdeklődtek felőlem. Ó igen, nem a kinézetemmel van a gond mielőtt kapnám az ilyesfajta megjegyzéseket.
2013. júl. 2. 23:00
1 2
 11/13 LeftBehind ***** válasza:
10. Hát a miértjét ne tőlem kérdezd,amennyi tapasztalatom van kapcsolatokban....csak jó pár helyen láttam már ezt a felállást.
2013. júl. 3. 00:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag pasikat taszítja az biztos... Viszont van egy réteg, aki kifejezetten örül az ilyen nőknek, mint ahogy én is. Legalább vannak elképzeléseid, céljaid, amiket meg akarsz valósítani.

Nem csak lógsz a világban, meg nem arra vársz, hogy majd eltart valami marha a két szép szemedért.

Viszont az sokak számára ez ijesztő lehet. Egyrészt azért mert túl magabiztosnak látszol kívülről, akinek nincs szüksége senkire. Másrészt azért, mert sokan úgy vannak vele, hogy egy ilyen nőnek hatalmas igényei vannak, amiknek ők nem felelnének meg.

25/F

2013. júl. 3. 00:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Milyen céljaid vannak? Mit tanulsz?
2013. júl. 3. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!