Akik szidják a belga és a francia válogatottat azért, mert sok ott a fekete, őket az miért nem zavarja, hogy nem mindenki magyar a válogatottban?
LOVRENcsICS
GuzmICS
NikolICS
Stieber
Kleinheisler
Dzsudzsák sem magyaros.
Erről miért nem beszéltek?
Ezért nem igazán szokott szidni senki, senkit.
Röhögni szoktak rajta.
Azért, ez elég rossz hasonlat.
A magyar válogatottból mindenki európai eredetű, hiába van németes vagy szlávos vezetéknevük.
Afrikai egy európai csapatban teljesen abszurd, más kontinensről való.
Mondjuk, én alapból ellenzem ezt az egész focibizniszt, az egész a pénzről szól, nem a játékról.
Szerintem, egy magyar csapatban legyenek csak magyarok, ne importáljanak idegeneket.
Ugyanígy, egy német csapat, legyen német, ne legyenek benne magyarok, törökök vagy lengyelek.
Akiket felsorolál, azok közül egyedül Nikolics nem magyar születésű. A franciáknál meg a legtöbb néger Franciaországon kívül született. Engem a pár évvel ezelőtti katari kézilabda-válogatottra emlékeztetnek. Azok is gyakorlatilag megvették kilóra a játékosokat, hogy legyenek állampolgárok, hogy a saját VB-jükön ne kapjanak ki mindenkitől 20 góllal.
A németek egy másik eset. Dolfi fel is kötné magát, ha látná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!