A miraculousben ki Halálfej?
(Nem értem, hogy a francia Papillon-ból (=pillangó) hogy csináltak Halálfejet:D)
Az Origins/Rise részben megtudtuk, hogy ő is olyan erők birtokában van, mint Chat és Ladybug, de azt nem, hogy ki ő valójában. (Valamint azt is olvastam, hogy a pillangó kwamit egy kislánytól csórta be, de nem tudom, hogy ez igaz-e.)
És most az egyik utóbbi részben nagyon gyanús lett (legalábbis nekem) Adrien drága jó édesapukája. Amikor kezetfogott Chat-tal, elég sokáig bámulta a miraculousát, aztán amikor megölelte Adrient, és észrevette a fiú gyűrűjét, furcsán viselkedett. AZtán meg, csak nézd meg Papillont meg Gabrielt. Az arcuk alakja, és a szemük is tök egyforma.
Köszi :)
Ez nekem is gyanús volt.Csak átváltozva Papillon arca tök más.
Szerintem is gyanúsan viselkedik, de van egy dolog ennek az elméletnek ellene szól. Nem tudom, hogy láttátok-e a Simon Says/Jackady részt. Az epizód elején megjelent Halálfej, és azt mondta hogy a a tv-s vetélkedők sok negatív érzelmekkel járnak. Pár másodperc múlva Simon-nak hipnotizálnia kell Gabriel-t (Adrien apját) aki az otthonában ül és élő felvételes képernyőn kijelenti, hogy nem szórakoztatja a műsor. Mivel a kihívás nem jött össze, a hipnotizőr csalódott. Nem sokkal utána láthatjuk, hogy Halálfej - szokásához híven - kihasználja az alkalmat és "gonosszá teszi".
Kérdés: Hogy tudott ott lenni az otthonában és a rejtekén egyszerre? Különösen úgy, hogy erre még Marinette (akinek a Miraculous-a sokkal erősebb, mint a Pillangó) sem képes, különben nem ítélték volna szobafogságra a szülei. Szerintem a készítők csak rá akarják terelni a gyanút hogy még meglepőbb legyen a "leleplezés" (Talán nem jó példa, de a Kék Lovag kiléte is pont ilyen volt a Vadmacska Kommandóban)
(első vagyok)
Igen amúgy, itt tényleg van egy teóriabillegtető rész, ezen én is sokat agyaltam. De, ugyebár, elég a másik irányból nézni, és máris azt kapjuk, hogy pont azért volt a Jackadys rész, hogy eltereljék a gyanút Gabrielről :D Bármi lehet még, én nagyon kíváncsi vagyok már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!