Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetne e Magyarországnak a...

Lehetne e Magyarországnak a legerősebb hadserege a környéken és azokkal vissza tudnánk állítani trianont?

Figyelt kérdés
A kérdés teljesen komoj.
2016. júl. 30. 08:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Még arányaiban sem, mivel Magyarország méretileg is kisebb pl. Romániához képest. Szóval 10 millió katona kéne hogy lerohand Romániát, Szerbiát, Szlovákiát....stb.
2016. júl. 30. 09:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
És hogyan tervezed, kérdező: NATO-tagként lerohanni a szintén NATO-tag szomszéd államokat?
2016. júl. 30. 09:21
 13/19 anonim ***** válasza:
23%
Maximum a határ menti 30-50km sáv vissza állítása reális + Székelyföld.
2016. júl. 30. 09:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
"Énszerintem egy igazi magyar ember soha nem felejti trianont!! " Igazad van, ha hozzáfüzöd: és levonja belöle a történelmi következtetést, hogy mit nem szabad tennünk ha nem akarjuk elveszteni hazánk megmaradt részét is.
2016. júl. 30. 11:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem.

Először is nem hiszem, hogy a magyar lakosság többsége támogatná. A magyar szerintem azért értelmesebb nép ennél.

Másodszor, ha elkezdenénk csinálni a cirkuszt akkor a környező országok és az EU gazdaságilag megfojtana minket kb két hét alatt.

Harmadszor, ha megtámadnánk egy velünk szövetséges országok akkor NATO pillanatok alatt itt teremne az USA-val az élen, és kicsinálnának minket.

2016. júl. 30. 12:30
 16/19 anonim ***** válasza:
#14 Azt már 1945-ben elveszítettük. Előbb azt kellene visszaszereznünk.
2016. júl. 30. 12:31
 17/19 anonim ***** válasza:

6#-os vagyok:

Megmondtam, bele kell nyugodni, erre szerintetek egymagyar nem nyugszik bele. Akkor ne nyugodj bele, csak neked rosszabb így nem az országnakjobb, és kikell ábrándítsalak, nem vagy nagyobb hazafi mint én...

2016. júl. 30. 15:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem és tartok tőle,hogy legfeljebb további területcsökkentésre lenne jó egy ilyen próbálkozás...
2016. júl. 30. 15:43
 19/19 progizo ***** válasza:

#6.: "Trianonba bele kell nyugodni. Nem fog változni adolog (...) Jobbha elfeljtjük ésnem is beszélünk róla."

Trianonba nem lehet és nem is kell belenyugodni. Ezt a szívességet ne tegyük meg területrabló és magyarelnyomó szomszédainknak. Változni csak akkor nem fog a dolog, ha a hallgatásunkkal és belenyugvásunkkal mi magunk járulunk hozzá a trianoni gúnyhatárok bebetonozásához.

Az elfelejtést és nem beszélést róla meg hogy kiviteleznéd? Kitörölnéd a történelemkönyvekből is, mint ahogy a kommunisták próbálták és még az 1920 előtti történelmünket is csak a trianoni határokon belül tekintenéd? Nem szégyelled magad?

Kérdező, neked annyit írnék, hogy nem Trianont, hanem a Trianon előtti határokat, de minimum az 1941-es határállapotot kell visszaállítani és ez talán békésen is menne, ha úgy emlékeznénk és emlékeztetnénk, mint a két világháború között. Akkor talán elérhetnénk békés úton újabb Bécsi Döntéseket.

Egyébként 1944 táján Magyarország úgy 900.000 fős hadsereget tartott fenn. Nem tudom, ma ez elég lenne-e. Annakidején kérdeztem is ezzel kapcsolatban; íme a kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes_..

2016. aug. 1. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!