Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetne Magyarországnak...

Lehetne Magyarországnak dicsőségesebb himnusza?

2016. júl. 7. 12:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Hagyd meg nekünk a Himnuszunkat. Magyarország himnusza az egyik legszebb a világon, miért akarod lecserélni? Benne van múltunk, jelenünk, s talán jövőnk is.
2016. júl. 7. 13:02
 2/14 A kérdező kommentje:

Azért kell lecserélni, mert gyenge és erőtlen és olyan, mint egy gyászinduló.

Miért akarod, hogy a magyarok gyengék és erőtlenek legyenek?

2016. júl. 7. 13:04
 3/14 anonim ***** válasza:
23%

Ha egy nép a himnuszától erőtlen, megette a fene azt a népet.

Egy himnusz nekem ne legyen dicsőséges, hanem fejezze ki, hogy az enyém.

A himnusz megítélése egyfelől szubjektív, másfelől műveltség kérdése.

Ha valaki problémákat észlel maga körül, próbálja helyesen megfogalmazni, mi is az, megkeresni az okokat, és a problémát oldja meg. Ha úgy látja, egyedül nem megy, kerítsen hozzá társakat. A téves pótcselekvések, ráadásul mások ugyanerre biztatása nemhogy nem oldja meg a problémákat, de újakat generál.

Itt nem a himnuszon kéne változtatni. Kéne sok mindenen, de ahhoz először is egy irányba kell menni.

2016. júl. 7. 13:10
 4/14 anonim ***** válasza:
41%
Himnuszunk népünk lelkét tükrözi, először népünk lelkületét változtasd meg, és akkor a himnusz is változni fog. Milyen himnusza legyen egy népnek, akit évszázadok alatt csak megaláztatás, veresség, szomorúság ért? Mi magyarok nagyon egy panaszos nép vagyunk. Felkelünk reggel, máris a panaszkodással kezdünk, és egészen lefekvésig panaszkodunk. Először ezen a mentalitáson kéne változtatnunk, és legyőznünk azokat akiktől sérelmeinket elszenvedtük, akkor változhat a himnuszunk is.
2016. júl. 7. 13:15
 5/14 A kérdező kommentje:

Úristen, ezek az életképtelen, nyálas szövegek...

Bazz, akkor fogjátok meg magatokat és kötéllel a nyakatokban ugorjatok le az első diófáról, amit találtok.

Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy ilyen szánalmas emberek között élek.

Azt konkrétan nem is értem, hogy a 4-es válaszoló miről ír. Olyan, mintha egy másik világban élne, annyira nincs logika abban, amit ír.

2016. júl. 7. 13:23
 6/14 anonim ***** válasza:
38%

Megérkezett az első pártolód, Kérdező!

Tényleg szánalmas, ahogyan egyesek éreznek; aki ennyire depressziós, tényleg jobban teszi, ha felköti magát, vagy no, ne legyek ennyire szélsőséges: forduljon orvoshoz, ha az ágyból is nehezére esik felkelni!

Én egy ilyesmit szeretnék:

https://www.youtube.com/watch?v=sxv7kX27HrI

2016. júl. 7. 13:56
 7/14 anonim ***** válasza:
58%

De ez is gyönyörű:

https://www.youtube.com/watch?v=BOUs6er51bI

Basil Poledouris egyszerűen zseniális!

2016. júl. 7. 13:58
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is le kéne cserélni, sajnos törvény tiltja, hogy a véleményemet pontosan és kimerítően kifejezzem vele kapcsolatban. (Ez nem vicc sajnos.)

Amúgy tudtátok, hogy Kölcsey meleg volt? Engem pont ez nem zavar, de remélem, lesznek olyan Himnusz-pártolók, akiknek azért ez a tény nem esik majd jól. :)

[link]

[link]

[link]

2016. júl. 7. 14:14
 9/14 anonim ***** válasza:
2016. júl. 7. 14:55
 10/14 anonim ***** válasza:
41%
Még szerencse, hogy nem ilyen csökevényeken múlik a dolog!
2016. júl. 7. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!