Mit vártok a második fordulótól?
Igen, de ne csak reménykedjünk! Tegyünk ellene!
Szebb jövőt!
L.
Reménykedem benne, hogy nem lesz meg a Fidesz 2/3-a.
Tudjátok az a legelszomorítóbb az egészben, hogy az emberek nagyon durván befolyásolhatók. Olyan dolgot mondanak, akarnak, amiről fogalmuk sincs. Orbán felvetette, hogy nekik a céljuk mindenképpen a 2/3. Ezek után az Orbán fanok azt látják a végső célnak, hogy ezt elérhessék, és hangoztatják, hogy igen, nekik kell a 2/3 és abból látszik, hogy milyen szemét a Jobbik, hogy ezt meg akarja akadályozni. Bele sem gondolnak, hogy milyen hatalmat adnak így egy párt kezébe, ezzel gyakorlatilag diktatúra lenne Magyarországon!
Bevallom őszintén, én jobbikos vagyok. De nem emiatt mondom ezt. Az én véleményem az, hogy EGYETLEN PÁRTNAK SEM SZABAD MEGADNI A 2/3-OT! Legyen szó Fideszről, Jobbikról, vagy LMP-ről. Legalább ezt a látszólagos demokráciát őrizzük már meg! Vagy tényleg elment a magyarok esze????
Feltettem egy ilyen kérdést, érdemes megnézni a válaszokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__788..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!