Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondolják úgy a balosok,...

Miért gondolják úgy a balosok, hogy a cinizmus tesz értelmiségivé?

Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 22:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"nem nekem kell érvelnem... ismered azt hogy ártatlanság védelme? (nyilván nem, hiszen általános első osztályban olyannal nem találkozhattál) "

- Hű, de nagyon okos valaki... és Te hallottad azt, hogy a bizonyítás kényszere?

[link]

Aki állít bizonyít. Te állítottad, hogy a balosok szerint a cinizmus tesz értelmiségivé. Tessék bizonyítani.

Az meg rejtély, hogy jön ide az ártatlanság vélelme. Ez nem büntetőügy. Fogalmad sincs arról, mit jelent a kifejezés.

2016. júl. 28. 12:50
 22/27 A kérdező kommentje:

a bizonyíték maga a kérdésben a viselkedésetek...

hiszen ezt egyébként valaki az első hozzászólásban már elismerte, és azt hozta fel érvnek, hogy itt bizony ezer milliárdokat lopnak, és aki ezt nem hiszi el az egy alsóbbrendű idióta akire csak legyinteni lehet, az bizony kőkeményen az, amit én a kérdésben leírtam

2016. júl. 28. 12:57
 23/27 anonim ***** válasza:

# 20/22 Időpont ma 12:26

Csak nem te vagy a drága ~30%-os propagáló? (Válasznak nem lehet nevezni amit te művelsz) Édes pofa. Ártatlanság vélelme kb. sehogysem kapcsolódik ide, de hát tőled már megszoktuk.

2016. júl. 28. 18:53
 24/27 A kérdező kommentje:
65% bérgyurcsányista te inkább offold magad :)
2016. júl. 31. 13:53
 25/27 anonim ***** válasza:

# 24/24 Időpont ma 13:53

Na igen, aki nem velünk, az ellenünk! A nemzet ellen! Hm, ki is harsogott hasonlókat alig pár évtizede? :-)

2016. júl. 31. 22:10
 26/27 A kérdező kommentje:

ne is haragudj, az eddig írásaidból világosan kitűnik, hogy mindent bezzeg a fidesz 2010előttre hozol ki

még ezt a kérdést, ami mondjuk rólatok szól

2016. júl. 31. 22:38
 27/27 anonim ***** válasza:

# 26/26 Időpont ma 22:38

Értem. Tehát amit a te kutyád kölyke megengedett magának 2002-2010 között az becsülendő és támogatandó, de ha ugyanazt más csinálja, már hazaárulás. És még azt mered mondani nem vagy elvakult meg egybites :-D

Amúgy meg nem tudsz szöveget értelmezni, a kétszínűségedet hozom ki bezzeg a fityisz 2010 előttre. A tudáshiányodat a 2010 utánival mutatom meg, csak nem látod.

2016. júl. 31. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!