Mi az oka annak, hogy Magyarországon nagyon rég óta nincs televíziós vita a miniszterelnök-jelöltek között a választások idején?
Én úgy gondolom, ez egy nagyon fontos alapeleme lenne a demokráciának. Nagyon sok országban van televíziós vita a miniszterelnök-jelöltek között, itthon nincs. Pedig régen volt ilyen vita, én mindig megnéztem.
Kérdésem, mi az oka ennek? Mi a véleményetek, szükség van televíziós vitára?
"Mert kb. a lakosság fele képes lenne megverni őt egy vitában. Az Orbán féle "viták" nagyjából úgy néznek ki, hogy valamelyik kis csicskája előkapar valami ciki dolgot az ellenfele múltjából, aztán az Orbán azon lovagol végig és közben tapsoltatja magát. "
lol... mondja ezt a tábor aki lépten nyomon stadionozni és orbán ráhelezni tud csak
klasszik vita a ballibekkel
-feltevés
-cáfolat
-hmm japersze neked a féktelenstadionorbánráhelblöáááhh
"2006-ban úgy lealázta Ovit Fletó, hogy azóta nem vállalta. Szerintem azzal a "vitával" bukta a Fidesz a 2006-os választást.
"
szerintem meg Ron Werber gyűlöletkarmester áldásos munkásságának
hányszor lehetett ezzel átverni az embereket? csak egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!