Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka annak, hogy Magyaror...

Mi az oka annak, hogy Magyarországon nagyon rég óta nincs televíziós vita a miniszterelnök-jelöltek között a választások idején?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, ez egy nagyon fontos alapeleme lenne a demokráciának. Nagyon sok országban van televíziós vita a miniszterelnök-jelöltek között, itthon nincs. Pedig régen volt ilyen vita, én mindig megnéztem.

Kérdésem, mi az oka ennek? Mi a véleményetek, szükség van televíziós vitára?

2016. júl. 24. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért nincs, mert Orbán fél kiállni.
2016. júl. 24. 17:15
 12/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
2006-ban úgy lealázta Ovit Fletó, hogy azóta nem vállalta. Szerintem azzal a "vitával" bukta a Fidesz a 2006-os választást.
2016. júl. 24. 18:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Részben azért is, mert pár öregasszonyon kívül már senki nem néz tévét.
2016. júl. 26. 08:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Elvtárs, nem gondolod, hogy unalmas lenne, ha Bástya elvtárs magával vitatkoznak.
2016. júl. 26. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:

"Mert kb. a lakosság fele képes lenne megverni őt egy vitában. Az Orbán féle "viták" nagyjából úgy néznek ki, hogy valamelyik kis csicskája előkapar valami ciki dolgot az ellenfele múltjából, aztán az Orbán azon lovagol végig és közben tapsoltatja magát. "

lol... mondja ezt a tábor aki lépten nyomon stadionozni és orbán ráhelezni tud csak

klasszik vita a ballibekkel

-feltevés

-cáfolat

-hmm japersze neked a féktelenstadionorbánráhelblöáááhh

2016. júl. 26. 14:13
 16/16 anonim ***** válasza:

"2006-ban úgy lealázta Ovit Fletó, hogy azóta nem vállalta. Szerintem azzal a "vitával" bukta a Fidesz a 2006-os választást.

"

szerintem meg Ron Werber gyűlöletkarmester áldásos munkásságának

hányszor lehetett ezzel átverni az embereket? csak egyszer

2016. júl. 26. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!