Hárompárti miniszterelnök-jelölt vita - szeretnétek ilyet?
Ki szeretne egy Fidesz - Összefogás - Jobbik vitát? Indoklással.
Én szeretném, mert helyben feltett, nem előre egyeztetett kérdésekre adott válaszokat többre tartom, mint az előre megírt szónoklatokat.
Én megnézném.
Az ok: megyek szavazni
Orbán nem tud vitázni. A beszédeit is papírról olvassa fel.
Ezért nem megy bele a vitába. Nem akar leégni.
Vona pedig csak az álmodozásait mondaná el, cigányozna, meg zsidózna.
Semmi értelme nem lenne ilyen vitának.
kedves kérdező!
totál feleslegesnek tartom, ugyanis semmilyen vita nem alakulna ki, mindegyik fél csak mondaná, amit a saját szavazótábora hallani szeret
az összefogás sulykolná, hogy együtt le tudjuk váltani az orbán-simicska rezsimet
a fidesz, hogy ne engedjük, hogy a rezsicsökkentést elvegye az elmúltnyócév, mert Magyarország jobban teljesít
jobbik: aki magyar velünk tart
Nem nagyon latom ertelmet amig ilyen az allas. Az ilyen vitaknak akkor van ertelme ha fej-fej mellett allo jeloltek vannak.
Kulonben a magasan vezeto jelolt a sajat szintjere emeli vele a vitapartnert, annak meg reszerol nyilvan semmi ertelme sincs.
Ha a harom formacio kozel azonos tamogatottsaggal birna, akkor igen, akkor erdekes lenne.
Mondjuk rendes országban a polgárok elvárják, hogy tudják, mit kapnak a szavazatukért.
Ja, hogy ezzel sérül a kormánypárt érdeke, aki úgy gondolja, hűbérese az egész ország? ... nem tudtam.
Ja, hogy a kérdező is azt gondolja, magyarországon 3 párt van, a két nagy, mag a jobberek?
Súlyos tévedés.
Én egy olyan vitát szeretnék látni, ahol a hatalom nyílt és szabad terep előre meghatározott szabályok szerint, és senki nem sajátíthatja ki a porondot. Vagy ha azt teszi, a nagyérdemű észreveszi, és köp.
Aztán szavaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!