Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hárompárti miniszterelnök-jelö...

Hárompárti miniszterelnök-jelölt vita - szeretnétek ilyet?

Figyelt kérdés

Ki szeretne egy Fidesz - Összefogás - Jobbik vitát? Indoklással.

Én szeretném, mert helyben feltett, nem előre egyeztetett kérdésekre adott válaszokat többre tartom, mint az előre megírt szónoklatokat.

2014. febr. 18. 09:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%

Én megnézném.

Az ok: megyek szavazni

2014. febr. 18. 10:21
 2/22 anonim ***** válasza:
29%
Persze, de a Fidesz rég bejelentette, hogy nem vállalja, Mesterházy meg Vonát nem akarja. Utóbbi érthető is, ha a Jobbik igen, akkor az LMP meg a többi ugyanúgy esélytelen miért ne. De úgy sok felesleges szájtépés lenne, egyedül a lényegi Fidesz-Összefogásnak lenne haszna.
2014. febr. 18. 10:27
 3/22 anonim ***** válasza:
29%
Én megnézném, ahogy Orbán meg Gyurcsi szarrá gyaláznák egymást, Vona meg röhögve nyerné meg a vitaműsort.
2014. febr. 18. 10:31
 4/22 anonim ***** válasza:
8%
És mi lenne a téma? A jobbik zsidózna meg cigányozna, a fidesz a gonosz nyugati kapitalista burzsoáziát szidná, az Összefogás meg a nyuggereket sajnáltatná? Ezt nem akarom hallani.
2014. febr. 18. 10:39
 5/22 anonim ***** válasza:
Anno elég jó nézettsége volt ezeknek a vitáknak a két forduló között. Most csak egy forduló van, így nem lehet igazságot tenni, hogy a 30 párt közül melyik 2-3 az amelyik méltó. Jogilag a 0,1%-os pártok is ugyanolyan értéket képviselnek.
2014. febr. 18. 10:42
 6/22 anonim ***** válasza:
68%

Orbán nem tud vitázni. A beszédeit is papírról olvassa fel.

Ezért nem megy bele a vitába. Nem akar leégni.

Vona pedig csak az álmodozásait mondaná el, cigányozna, meg zsidózna.

Semmi értelme nem lenne ilyen vitának.

2014. febr. 18. 10:50
 7/22 anonim ***** válasza:
78%

kedves kérdező!

totál feleslegesnek tartom, ugyanis semmilyen vita nem alakulna ki, mindegyik fél csak mondaná, amit a saját szavazótábora hallani szeret

az összefogás sulykolná, hogy együtt le tudjuk váltani az orbán-simicska rezsimet

a fidesz, hogy ne engedjük, hogy a rezsicsökkentést elvegye az elmúltnyócév, mert Magyarország jobban teljesít

jobbik: aki magyar velünk tart

2014. febr. 18. 10:51
 8/22 anonim ***** válasza:
69%

Nem nagyon latom ertelmet amig ilyen az allas. Az ilyen vitaknak akkor van ertelme ha fej-fej mellett allo jeloltek vannak.

Kulonben a magasan vezeto jelolt a sajat szintjere emeli vele a vitapartnert, annak meg reszerol nyilvan semmi ertelme sincs.

Ha a harom formacio kozel azonos tamogatottsaggal birna, akkor igen, akkor erdekes lenne.

2014. febr. 18. 10:53
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk rendes országban a polgárok elvárják, hogy tudják, mit kapnak a szavazatukért.

Ja, hogy ezzel sérül a kormánypárt érdeke, aki úgy gondolja, hűbérese az egész ország? ... nem tudtam.

Ja, hogy a kérdező is azt gondolja, magyarországon 3 párt van, a két nagy, mag a jobberek?

Súlyos tévedés.

Én egy olyan vitát szeretnék látni, ahol a hatalom nyílt és szabad terep előre meghatározott szabályok szerint, és senki nem sajátíthatja ki a porondot. Vagy ha azt teszi, a nagyérdemű észreveszi, és köp.

Aztán szavaz is.

2014. febr. 18. 11:05
 10/22 anonim ***** válasza:
Én támogatnám. Akár négypárti vita is lehet miattam. De hárompárti legalább.
2014. febr. 18. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!