Gyurcsány az egyetlen értelmes ember a baloldalon, miért nem ő lett a miniszterelnök-jelölt?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 23:24
1/23 anonim válasza:
Hát ő aztán tényleg hihetetlenül értelmes.
2/23 anonim válasza:
(-;>*;>-,#>°˘€)
MÁR BOCSÁNAT !
Ez szinte (..)
Kár, hogy kérdést nem lehet letiltani...
-naJÓ_
régen egyébként még Én is Gyurcsány MSZP-re szavaztam!
És még előtte is a Medgyesire!
borzalom..mi lett belőle..
3/23 anonim válasza:
Sőt hittem "Fecóban".. még 206 után is ..egy darabig.. és még azután is..
De amikor jöttek ezek a botrányok!!! (...) --(...) !!
Megrendültem.
Aztán szépen és lassan, de annál biztosabban, vége is lett !
4/23 anonim válasza:
A zsenik sorsa sajnos mindig a félreértettség, de az utókor majd máshogy fog emlékezni rá is.
5/23 anonim válasza:
Gyurcsány szerintem beteg, és kezelésre szorulna...nem értem, miért nem kezeltetik, de most viccen kívül!
6/23 anonim válasza:
oké, ez valamennyire igaz, de attól még értelmes. na meg ennyi erővel Viktort erősebben kéne kezelni ugye, és akkor ő még csak nem is értelmes ... most nem?
8/23 anonim válasza:
Szerinted miért nem? A sok idióta miatt, aki kiforgatta a szavait és mindenben akadályozta. Orbán külön embereket foglalkoztatott azért, hogy Gyurcsányt tönkre tegyék. Szánalmas és beteg elmére vall, aki csak így tud hatalmat szerezni. Nem bírta elviselni, hogy 2 választást is elvesztett. Előszeretettel hajtogatja folyton, hogy a bukott baloldal így meg úgy, amikor ő maga is egy bukott politikus, nem is akármennyire.
9/23 anonim válasza:
Jesszus!
Gyurcsánynt éltető ember, nekem egy?: ( Trafik-mutyi vesztese?)
10/23 anonim válasza:
Én felfogtam a Gyurcsány beszédet!
Épp fordítva értelmezték, és épp ezért szar az egész, de ami utána, BILI KIBORULT: AZ MEGMAGYARÁZHATATLAN !!
Csalás, lopás, korrupció, "ZSIDÓ BÉRENC"-ség !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!